Новина от категория България
Архив на публикациите

Ники Кънчев: „Аз бях в ада!“

Водещият Ники Кънчев направи покъртителна изповед в bTV за най-голямата трагедия в живота си – загубата на дъщеричката си.
„Аз бях в ада. Аз бях в ада! И то когато си на екран, когато си щастлив, половината те обичат, половината - не. Но това ми се случи, когато аз много публично... На много хора им се случват подобни неща. На мен това ми се случи на екрана, брат ми! Изгубих дете“, каза той с треперещ глас на своя отдавнашен приятел Светослав Иванов.
„Това ангелче е всеки ден до мен, всеки ден му казвам „Добър ден“, „Лека нощ“. Ако имаш въпрос кое е най-голямото богатство, това е сестра ѝ, която е жива и здрава. Но това върви заедно с най-голямата загуба. Ако мога да върна по тоя начин към тия хора…“, разкри той относно мотивацията си да помага в различни благотворителни каузи със събиране на средства.
Кънчев разказа и как бил поканен във Фейсбук групата „Купи от майка на дете с увреждане“ и колко много жени имали обяви там: „Казах им: „Скъпи майки, вие сте героите, вашата битка е всеки ден. Ето моя телефон, който когато иска, може да ме потърси“. И те почнаха…“.
Изключително емоционалните думи на Кънчев накараха Иванов да стане от мястото и да го прегърне в знак на подкрепа.
Мистър „Стани богат“ събра сили да продължи напред и разказа за другата си дъщеря, която фактически е шефа в семейството.
Той разкри още, че снимките на шоуто вече са започнали. На 17 февруари ще има специално предаване, а от 19-и започват редовните излъчвания.
„Не съм зло куче, че да ги пазя тези пари. Елате, вземете ги, излъжете ме, надиграйте ме“, призова той.
„Влязох си у дома“, призна той той относно завръщането си. блиц

Публикувана на
12 Февруари 2024 година