Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Строителят на Колежа налита да бие известен фен

Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов е налетял на бой на известния фен на Ботев Велизар Цоакидис. Запалянкото разказа в подробности за инцидента, разиграл се след контролата с Хебър (0:0). От пресслужбата на "жълто-черните" показаха и кадри от скандалната случка.
Във видеото са засегнати още нападението над заведение на председателя на сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ Борис Гиздаков на 21 декември и инцидент с мърчандайзинг мениджъра Божидар Караджов, който също разказа за заплахи, отправени му от Илиян Филипов.
Съобщението от клуба:
"Уважаеми Ботевисти,
В навечерието на подновяването на футболното първенство, очаквано от всички с нетърпение и надежда за още по-силно представяне на любимия ни клуб, се обръщаме към всички вас с голямо неудобство и чисто човешки срам.
Срам от това, че за пореден път хора, твърдящи, че са истински „ботевисти“, петнят имиджа и доброто име на Ботев Пловдив.
Длъжни сме да изразим своята ясна и категорична позиция срещу несекващата поредица от срамни и престъпни действия на определени персони, насочени както към служители на Ботев Пловдив, така и към нашите партньори и привърженици.
В публикуваното видео ще имате възможност да видите и чуете скандални факти, даващи яснота за случващото се около клуба.
Призоваваме всички безкористни и почтени привърженици на Ботев Пловдив да изразят смело своята позиция и подкрепят нашите усилия клубът да продължи да се развива по цивилизован и модерен път, непозволявайки на практики от миналото да обсебят неговото бъдеще".блиц

Публикувана на
12 Февруари 2024 година