Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Как палавата Гергана завъртя главата на загорял да се жени от Бурса

Драстичен е скокът в броя на мераклиите, които се подвизават във Фейсбук, и ръсят „бисери“, достойни да „скрият топката“ на всички вицове за блондинки и да заемат всички места в Топ 10 на „Кой е по- по- най-голям тъпак“.
-Здравей, как си, много си хубава…
-Извинявайте, но нямам време да си пишем.
-Тогава да си видим, аз ще дойда!!!
-Аз съм обвързана.
-И аз имам семейство…
Един от опитите за запознанство в стил „ако може от вратата за краката, защото съм много зле“. Закъсал и много задръстен, но смел във Фейса!
„Няма жена с профил в социалната мрежа, която не е получавала „писмо“ от мераклия. Или са много тъпи, или има и толкова по-зле жени. Чувала съм за тръпка във Фейсбук, дълго писане, накрая първа среща, че дори създаване на семейство.
Десетките са измамените турци, които са превели пари с надеждата скоро да видят наживо красивото момиче от Фейсбук.
Мераклия от Бурса поиска нашата полиция да издири Гергана С. (на снимката), по която той луднал в Интернет и й превел по банков път около 8 хиляди лева в турски лири.
„Полицията в Бурса работи по случая. Едва ли ще има резултат, защото по тази схема са измамени много турци, които си общуват в глобалната мрежа с девойки от България. Вероятно по банковата сметка ще се стигне до лице, което понятие си няма, че е имало флирт с младежа от Бурса", поясниха криминални репортери от турския град.
Връзката на Х. Е. от квартал „Чифтехавузлар" с представящата се с имената Гергана С. нашенка тръгнала от сайт за запознанства. Видео разговорите продължили със седмици. Гергана „взела акъла" на бурсенеца, който правел планове за бъдещо съвместно съжителство. Нашенката отговаряла, че съдбата ще събере двама влюбени и подчертавала, че предпочита да се пресели в Бурса.
Тя прибягнала до хитър ход, като му показала 250 000 евро при един от видеоразговорите. Обяснила му, че е това са пари за покупка на жилище в Бурса, в което ще заживеят двамата. Преди да извърши „покупката" обаче, Гергана поискала пари от турчина.
Той доверчиво превел в сметката хиляди турски лири, равняващи се на около 8 000 лева. След като парите били получени, профилът на Гергана изчезнал от сайта за запознанства и от социалните мрежи.блиц

Публикувана на
13 Февруари 2024 година