Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Коцето и Диона с глезотии пред микрофона

Константин обяви по доста странен начин появата на Диона на сцената, заявявайки: „Самата лечителка е тук!“. Певицата пък на свой ред се появи ухилена до уши и веднага след това му връчи панерче с медикамент срещу болежки от различно естество, какъвто именно твърдеше, че е взела, когато бе спряна от органите на реда наскоро на столичния бул. „България“.

„Нещо си пребледнял“, обърна се Диона към Константин и побърза да му препоръча прием на въпросния медикамент. Той пък й обеща, че ще вземе предвид съвета й и я попита дали полицаите са я събличали гола в ареста. От отговора на певицата стана ясно, че искали, но тя не позволила. „Защо не съм полицай да видиш какво ще ти причиня“, провикна се Константин от микрофона.
След съвместната изява на изпълнителите, социалната мрежа бе залята от вълна от възмущение. Сред хилядите критикуващи ги бе и дизайнерката Евгения Борисова, която написа: „По-трагично от прост човек е, този, който харесва това. Няма лошо в етноса, простотията и неграмотността, защото тя не застрашава ничий живот, но наглостта и иронията към тази постъпка е потресаваща“.
Диона редовно се жалва, че е била жертва на дискриминация заради ромския й произход. След изцепката й обаче тези й вечни опявания започнаха да идват в повече на хората и те побързаха да й припомнят, че далеч не е единствената певица у нас от ромски произход, но може би тя най-често го изтъква, добавяйки, че е търпяла негативи от това.
Коментарът на Евгения Борисова продължава по следния начин: „Хората, качили се зад волана, пияни и друсани, се извиняват на обществото и феновете си и са достатъчни и две гънки мозък и щипка морал, за да работят върху проблема си и да признаят грешката си. Войната на пътя я правят точно такива неморални индивиди, които не смятат за проблем това да шофират в неадекватно състояние и избиват невинни на пътя. Честно казано и аз понякога нямам думи… Простащината е превзела тази територия. Бог да пази малкото нормални, останали тук“, завършва тя.клюкибг

Публикувана на
13 Февруари 2024 година