Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме днес

Видяна: 4900 пъти

Овен
За днес се препоръчва да се доверите на чувствата и предпочитанията си, да тръгнете в посоката, която ви привлича и да не се ограничавате в храната. Край с диетите и в любовта. Всяка среща е от значение и ще ви носи радост, любов или лично обезпечение. Стартирайте нова работна програма, подпишете нови договори и дайте ход на отдавна подготвените инициативи.
Телец
Ден за поемане на предизвикателства, за сключване на нови договори и за старт на нова програма в бизнеса и в живота. Подайте ръка и приемете предложенията на потенциалните си партньори. Скрепяваме връзките си на масата, с хубаво похапване и пийване. Не е ден за диети, за аскетичен живот и поведение. Радвайте се на живота, търсете благоприятната среда за развитие.
Близнаци
Ден за първа среща и за първа копка на нов терен, в нови отношения и делови връзки. Ще се разберете лесно по спорните въпроси, ще уточните сделки, договори и плащания и ще намерите търсения обект, на който да се внедрите. Действайте активно, уредете си партньорски срещи, преговаряйте и си доставете удоволствие с хубава храна. Колкото и да изядете няма да напълнеете.
Рак
Днес насъбраното неудовлетворение ще се излее в конфликти и разправии. Поставяте ултиматумите си на шефове и партньори, но и ответната реакция няма да закъснее. В крайна сметка е добре да си стиснете ръцете някъде по средата. Денят е добър за подписване на договори, но всеки трябва да направи своята стъпка и отстъпка в името на съвместната работа и живот.
Лъв
Днес в живота ви се появява опасен дразнител и фигура, с която ще трябва да се съобразявате, колкото и да ви е неприятно. Марс вече ви гледа в опозиция, провокациите следват една след друга, но и вие имате контриращ отговор на всичко. Добре е да се стигне до преговори, а не да си мътите водата един на друг. Някои сделки и контакти може да се уредят чрез посредници. Подсигурете фронта.
Дева
Днес лесно се водят преговори, с всеки може да се разберете и да подпишете изгодни договори. Проблемът е, че активността ви намалява, след като Марс напуска хармоничния ви Козирог. Ще се нуждаете от подканване и по-голям стимул, за да се решите на важна стъпка. Конкуренцията се активизира, не оставайте на заден план задачи и предложения, от които може да спечелите много.
Везни
От днес Марс ще ви гледа в брилянтен аспект от Водолея. В ръцете си вече имате лост и ви трябва само опорна точка за да повдигнете и решите проблемите си. Днес и утре може да се противопоставите с успех на хора и обстоятелства, които ви пречат, задържат потенциала и амбициите и ви вкарват в източваща силите ви програма. Поставете условията си, подпишете нов договор.
Скорпион
Марс навлиза в конфликтния ви Водолей. Някой ви поставя условия или слага рязка граница между вашата и неговата работа и отговорности. Родените в първата декада ще трябва да се съобразяват с ултиматуми и условия, които ще ограничават личните им пълномощия. Бъдете внимателни, утрешния ден може да възпламени фитила на агресията и да отприщи амбициите.
Стрелец
Марс навлиза в хармоничния ви Водолей и активизира деловите връзки. Амбициите нарастват, може да привлечете спонсори и да влезете в защитаващи програми. Сега е момента да поставите условията си, да защитите работата и бизнеса си. Не бива да се прекалява в натиска, но и да се отстъпва вече няма накъде. Не планирайте за утре участия в купони с много непознати хора.
Козирог
Родените около 1-6 януари са в тежка позиция. Предстоят преговори, на които ще ви извиват ръцете и ще ви притискат. Конкуренцията се обединява и опитва да ви подчини на своите искания и амбиции. Марс напуска вашия знак и по някакъв начин ви лишава от борбеност и активност. Не подавайте меча на амбицията си в чужди ръце и не допускайте друг да представлява интересите ви.
Водолей
Днес Марс навлиза във Водолей и бързо ви активизира. До дни ще се изправите, ще си поставите условията и ще изисквате от другите това, което до момента те са искали от вас. Предстоят рокади, които ще съсредоточат в ръцете ви допълнителни сили и ресурси. Ще преговаряте вече от позиция на силата с тези, които до момента са ви въздействали силово и са ви притискали.
Риби
Агресора Марс навлиза във Водолей-символа на федеративните отношения и бърза да развали някои лични или политически съюзи. Обстановката в работата и отношенията ви достига точката на кипене, всеки претендира и иска. Постъпете дипломатично и тактично, за да запазите честни и миролюбиви отношения с партньорите, на които разчитате. Доверете се на инстинкта и интуицията.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Февруари 2024 година