Новина от категория България
Архив на публикациите

Нежелани!!!

Големите проблеми пред нас са:

- ГМО. Веднъж заразена земята с тях, можем да приключим селското си стопанство завинаги. Ще бъдем изцяло зависими от големите корпорации за семена и продукти.
- мигранти. Съчувствието и състраданието тук нямат място. От десетилетие България приема Сульо и Пульо заради гнусната политика на САЩ в Близкия изток. Постепенно населението се подменя. И да не ми говорят малоумните от Харвард, че идвала работна ръка. Трънки идва. Идват ЗАВОЕВАТЕЛИ. Една държава може да се завоюва с оръжие. А може и с утроби. Вижте колко деца имат арабите и ромите и колко българите и си отговорете на въпроса ще има ли български народ след сто години.
- купуването на земя от чужденци. Факт е, че заради членството в гнусния ЕС, ни задължиха да продаваме българска земя на чужденци. Стотици хиляди декари вече са собственост на израелски, турски и други лица. Българите ще останем като ратаи в собствената си земя.
Унищожават ни по план под безучастните ни погледи. Всеки гледа печалбата и личния си комфорт, без да осъзнава, че само заедно можем да се преборим. И ако сложи парите над народа си, един ден няма да му останат нито пари, нито народ.
Днес, който може, да посрешне "гостите" - мигранти на летището в София. И да им покаже, че гости са само тези, които народът ни е припознал и поканил. А другите са нежелани!
Елена ГУНЧУВА-ГРИВОВА

Публикувана на
13 Февруари 2024 година