Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Мис Силикон си правела реклама с ареста за шофиране с кокаин

Мис Силикон Катрин Йорданова сама е скалъпила скандала с ареста с цел да се вдигне шум около името й по примера на фолк певицата Диона. Това твърдят източници, близки до плеймейтката, според които тя сама е подала сигнала в полицията, пише Intrigi.bg.
Припомняме, че 23-годишната Йорданова бе задържана в столичния квартал "Студентски град", където миската бе хваната да шофира дрогирана. Малко след ареста всички видеа, на които шофира с превишена скорост, бяха изтрити от социалния й профил, а брат й Йордан Йорданов даде няколко добре подготвени изявления в нейна защита.
„Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, обясни Йорданов. По думите му, фалшивият стикер на парламента, залепен на предното стъкло на колата й, пък бил закупен срещу 5 лева от интернет.
Катрин веднъж вече се отърва без последици заради шофиране с превишена скорост от 256 км/ч, тъй като клиповете в социалните мрежи не могат да послужат пред съда. „Наличието на забранени субстанции в кръвта по време на шофиране също може да се обори с довода, че са остатъчни – няма как да се докаже, че е употребила дрога в същия ден“, разкриват запознати, според които на миската и този път ще й се размине.
Факт е обаче, че името на Катрин Йорданова влезе в национален ефир и от никому известна силиконка се превърна в популярен крими герой. „Няма лоша реклама! По мои изчисления рейтингът ми скочи с 57%“, похвали се Диона, след като бе хваната да шофира дрогирана. Фолк певицата веднага вдигна хонорара си по кръчмите след скандала.
Кръвната й проба доказа наличието на кокаин.

Публикувана на
13 Февруари 2024 година