Новина от категория България
Архив на публикациите

Корнелия с очила за 1000 лева

Шефката на социалистите Корнелия Нинова отново е развързала кесията и си е напазарувала нови модни придобивки. В последните дни се подвизава из парламента и тв студиата с пореден чифт маркови диоптрични очила.
Моделът, решен във вечната класика – червено и черно, е дело на една от най-престижните френски бижутерийни къщи в целия свят, а именно „Картие“. Цената му варира между 460 и 500 евро в различните елитни оптики, показва справка.
В колекцията си тя има доста маркови очила, които традиционно обича да съчетава цветово в унисон с тоалетите, които носи. В модната ѝ сбирка присъстват дори позлатени модели.
В последно време избягва да демонстрира излишно лукс, носейки прекалено крещящи облекла и аксесоари. Ззалага на такива, чиито цени и марки не могат да бъдат разконспирирани с просто око, а само от вещи модни спецове. Причината била, че не желаела да дразни електората на ръководената от нея партия, който в голямата си част преживява на ръба на мизерията с оскъдни пенсии.
55-годишната Нинова е доста суетна и внимава много как изглежда. Освен да подбира внимателно марковите си тоалети, за да блести винаги с елегантност, тя не пропуска да се погрижи ежедневно и за прическата си. Почти през ден се отбива при фризьора си в закътан салон в центъра на столицата. Там от ранни зори я чакат, за да я приведат в лъскав вид. ВИП клиентка е на салона и докато я мият, сушат и ондулират, из помещението рядко се мяркат други клиенти. Причината е, че никак не обича да я виждат в неугледен вид и избягва да се показва, преди да я накипрят. Дори когато публикува снимки от домашна обстановка във фейсбук профила си, тя винаги е старателно гримирана и фризирана.ретро

Публикувана на
13 Февруари 2024 година