Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в Деня на влюбените

Видяна: 5080 пъти

Овен
Днес вашата управляваща планета Марс е в точен съвпад с Плутон. Аспектът е с висока степен на агресивност и риск. Все някъде нещо ще стигне критично ниво и ще избухне. Разговорите ви са провокативни и с манипулативна насоченост. На този Св. Валентин агресията провокира и надвива любовта. Приберете се навреме, не оставайте в рискова среда и не влизайте в спорове с никого.
Телец
Тежък и рисков ден за родените в първата декада. Марс и Плутон от Водолей ви вкарват в неприятности и проблеми. Стойте настрана от местата на конфликти и веселби. Контролирайте изблиците на агресия. Може да бъдете ощетени в една нелоялна игра, но и сами да ощетите някого. Стари приятелства ще се развалят, а новите ще ви подложат на изпитания. Приберете се навреме.
Близнаци
Днес мислете в една по-далечна перспектива, обадете се на близки и приятели в чужбина и стиковайте намеренията си. Някой ще подпише договор с чуждестранна фирма, а друг вече се стяга за път и работа в чужбина. В този ден има и агресивен потенциал, който може да отприщи и реши проблемите, за които до момента нямате решение. Но всичко ще става с удар и натиск.
Рак
Родените в третата декада днес се измъкват от неприятни и затормозяващи отношения. До два дни ще пренаредите и любовния си живот. Венера ще напусне конфликтния ви Козирог и неприятните връзки по месторабота ще се преустановят или ще поемат в една по-спокойна и уредена посока. Добре е днес да уредите пътувания и договори с чужбина, да направите резервации и да купите билети.
Лъв
Важното за деня свършете до обед. За родените в първите дни на зодията ще има повече рискове и проблеми. Съвпадът на Марс и Плутон в опозиция на Слънцето ви може да доведе до неконтролирана агресия. Това ще бъде един взривоопасен св. Валентин. Внимавайте, вечерта е рискова, не отивайте в крайности и се старайте във всеки момент да контролирате положението.
Дева
Ден за уединение и смирение. Приемайте нещата и ситуацията такива каквито са и не искайте повече. Овладейте претенциите, дистанцирайте се от купоните за св. Валентин и останете насаме с любовта. Днес Марс е в съвпад с Плутон, а това е агресивен аспект, който може да взриви всяка връзка. Където се съберат повече хора ще припламват искри и може да има инциденти.
Везни
Ден на прекалявания. Съвпадът на Марс и Плутон може да подпали опасни огньове, да разпали страсти, които ще развалят стари връзки и ще създадат нови. Имате възможност да поставите условия и ултиматуми, ако се налага и да си отвоювате отнети права, собствености и чувства. Проблемът е, че днес всичко става с агресия и експлозия в чувствата, бъдете дипломатични.
Скорпион
Родените в първите дни на Скорпиона са в особено рискова и взривоопасна позиция. Контролирайте се максимално. Днес е точният съвпад на Марс с вашата управляваща планета Плутон в първите градуси на Водолея. Трудно ще овладеете нарастващата си агресия. Достига се критичната точка в отношения и връзки на всички нива. Очертават се скандали, раздели и загуби.
Стрелец
Един напрегнат св. Валентин, в който не са изключени провокации, където се съберат повече хора. Марс е в съвпад с Плутон, а този аспект ни провокира и дестабилизира енергийно, вади на показ лошата ни страна и търсим за всичко вината в другите. Останете двама в лодката на любовта, не засягайте околните с лични забележки и критика. Родените в третата декада са в силна позиция.
Козирог
Днес и за родените в третата декада се очертават предизвикателства, неочаквани проблеми и рискови случайности, особено ако се събирате с много хора. Местата на веселие лесно може да прераснат в конфликтни точки, а като се намеси алкохола и сексуалната превъзбуда положението ще стане неконтролируемо. На този Св. Валентин си останете насаме с любимия.
Водолей
Днес е точният съвпад на Марс и Плутон във Водолей. Това е един изключително взривоопасен аспект, който може да отключи не само градивни, но и разрушителни сили в живота ни и този на другите. Враждуващи групи си нанасят удари, а купонът за Св. Валентин може да провокира рискови моменти, ако се прекали с алкохола и стимулантите. Съветът е да стоите настрана от рисковите компании.
Риби
Съвпадът на Марс и Плутон може да взриви всяка ситуация, но и да даде регенериращи сили за справяне с тежък проблем. На всички нива ще играе тоягата на принудата, а любовта и секса са на крачка от насилието. Внимавайте във връзките, пийте умерено и усетете докъде може да стигнете и къде вече трябва да спрете, за да не навредите на себе си или на друг. Не засягайте болни теми.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Февруари 2024 година