Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 6280 пъти

Овен
Ден на поверителната информация. Не споделяйте свои и чужди тайни и спазвайте обещанията си. Тази вечер или утре сутринта си пожелайте нещо и то ще се сбъдне. Пазете всякакви квитанции и бележки, ще ви потрябват. Някой може да получи достъп до по-високо ниво на знания и информираност. Затваряйте си устата, не коментирайте нищо, което видите и чуете днес.
Телец
Ден за делови и приятелски срещи, може да постигнете много, стига да не влизате в полемики и да пазите свои и чужди тайни. Нищо да не се споделя, не се хвалете, особено пред потенциален конкурент. Бъдете премерени в изказванията си и на публични мероприятия. Внимавайте къде оставяте документи и телефон, не изхвърляйте квитанции. Загубеното трудно ще се върне.
Близнаци
Важното уредете в първите два часа на работното време. Не протакайте важните разговори, защото към обед лесно се влиза в конфликти, казват се и се правят неща, които ще ядосат опонента и дори уговореното до момента може да не се състои. До утре на обед не провокирайте никого с лични забележки и критика. Пожелайте си нещо и ще го имате. Пазете свои и чужди тайни.
Рак
Днес ще получите информации от няколко страни и ще сглобите пъзела. Това ще позволи да направите крачка в правилната посока. Важното е да не провокирате никого, да не участвате в залагания и конфликти и да пазите свои и чужди тайни. Ден на петела, някой ще изкукурига в желанието да направи впечатление и ще привлече конкуренция. Каквото изхвърлите ще ви потрябва.
Лъв
Критичен ден, в който всеки се изказва неподготвен и налива масло в огъня на проблемите с лични забележки и критика. Внимавайте с покупки, документи и разпореждания, някой може да се възползва и от отсъствието ви и да навреди на работата, дома и личните ви отношения. Нищо да не се споделя. Не си подреждайте бюрото, пазете всеки документ, който получите или заверит.
Дева
Денят носи късмет на родените в първата декада. Уреждате важни документи и печелите дело. Родените около 1 септември са в много добра юридическа позиция. Кандидатствайте за работа, явете се на конкурси и заявете участия в престижни проекти. Може да бъдете предпочетени и като бизнес партньори в нова програма. Пожелайте си нещо и ще го имате, вярвайте в себе си.
Везни
Важното свършете по най-бързия начин. С напредването на деня клюката променя плановете и върши мръсната си работа. Не бързайте с взаимните обвинения, особено ако трети човек ви вкарва в своята игра. Днес може да се подпишат договори за взаимна защита и подкрепа и да се излезе с единно решение по важен въпрос. Силата ви е в обединените отношения, сили и ресурси.
Скорпион
Днес бъдете особено внимателни, в хороскопа ви действа кръст на тежки планетни конфигурации. Спазвайте закони и предписания, не водете дела и не се забърквайте в конфликти. Ще плащате за чужди грешки и то не само финансово. Разкриват се дълго пазени тайни, които наливат масло в огъня на конфликти и вражди у дома и на работното място. Може да си създадете и здравословен проблем.
Стрелец
Не отлагайте срещи с потенциални спонсори. Ден на откровение за правилната посока. Може да направите силен и обезпечаващ ход. Случващото се в този ден не бива да се коментира, да се споделят тайни и намерения. Конкуренцията се активизира и търси слабите ни места. Ако сте разсеяни може да загубите нещо или да направите ненужен коментар, който да дистанцира покровител.
Козирог
Днес Луната е в прегръдките на Юпитер, който ще я приласкае по всички възможни начини. Може да намерите своя спасителен остров в морето на кризата. Важното е да не споделяте нищо, което ви се случва, за да не подплашите птичето на късмета. Родените около 1 януари са в перфектна позиция за подписване на нови договори. Не бързайте да отказвате на предложения, проучете ги внимателно.
Водолей
Родените около 1 февруари може да попаднат в неблагоприятни юридически и законови връзки и положения. Спазвайте закона и не си позволявайте да кривнете встрани от отъпканата пътека в работата и любовта. Каквото се развали трудно ще се оправи, ще ви коства много усилия и средства, за да го преодолеете и да защитите интересите си. Пазете свои и чужди тайни, пожелайте си нещо.
Риби
Днес може да станете с една идея по-богати и обезпечени, да спечелите дело или да подпишете изгоден договор. Нищо да не се коментира. Не е нужно трети лица да се допускат до партньорските ви отношения, особено ако предстои да се вземе важно решение. Пазете свои и чужди тайни и не се хвалете предварително. Рибата е още в морето, а някой бърза да сложи тигана. Намалете темпото.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Февруари 2024 година