Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни е писано в петък

Видяна: 4080 пъти

ОВЕН
Този ден може да преобърне отношенията ни в любовта и секса. Венера е в прегръдките на Плутон, а Луната в тези на Уран. На път сте да изпробвате цялата Камасутра. Някой може да „обърне резбата”, а друг да се възползва от клюката. Бъдете внимателни в отношенията, не допускайте непознати в любовния си живот, нищо не споделяйте, не се подавайте на провокации.
ТЕЛЕЦ
Денят може да ви донесе придобивки, но ако не играете рисково и не участвате в залагания. И в любовните отношенията не бъдете хазартни. С едно непремерено действие може да объркате връзките си с партньори и да навредите на чувствата. Родените около 10-и май са в по-неблагоприятна позиция. Луна и Уран от Телец са в конфликт с планетите във Водолей. Стойте мирни.
БЛИЗНАЦИ
До обед се въздържайте от коментари и споделяне на каквато и да било информация, но каквото си пожелаете ще се сбъдне. Пазете си вещите, изгубеното няма да ви се върне. Денят носи особено сексуално привличане, което може да промени тотално любовния ви живот. Някой прави връзка разчитайки на парите на другия, но после ще съжалява. Оставете си място за отстъпление.
РАК
Ден за пътуване, за огледи на терени и за директни преговори с производители. В организма ни се включват фините енергии. Може да намерите лекарство за тежка болест или лек за душевната ви мъка. На прага ви застава благодетел, доверявайте се на първото впечатление. Сега е момента да се признават греховете, дава се прошка. Приемете каещия се грешник, извинете се, ако сте сбъркали.
ЛЪВ
От днес и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Любовният ви живот може да се обърка. Но в деня на феникса лесно се възраждат стари връзки и ако на едно място сте получили откази, на друго ще ви приемат. Родените около 10 август може да нагазят в тресавището на рисковите и неподходящи връзки. В момента бъркате любов и приятелство, а това ще ви коства болки и загуби.
ДЕВА
Днес и Венера напуска хармоничния ви Козирог. Може да прекратите връзка по естеството на работата ви. Не съчетавайте любов и бизнес на едно място, за да си нямате неприятности. Ще спечелят тези, които са отдадени на работата и възложените делови проекти. Може да си върнете изгубени позиции и да получите повишение. Стара и нестандартна връзка отново е на дневен ред.
ВЕЗНИ
Венера навлиза във Водолей, където обърква приятелството с любовта. Съвпадът на Луна и Уран в Телец прави и сексуалният ни избор доста по-меркантилен. Може да влезете в нестандартни връзки, за които после да съжалявате. Постъпете така, че след време да не ви е мъчително трудно да се върнете назад. Не правете опити в непроучена посока, не взимайте стимуланти, останете трезви.
СКОРПИОН
Днес вродената ви сексуалност не спазва граници и предписания. Връзките ви ще са нестандартни и ще ви вкарат в източваща силите ви програма. Не се обвързвайте с никого за нищо, отложете новите запознанства и не се включвайте в рискови съюзи. Днес за вас сиренцето е в капана, от който после няма измъкване. Преминавате през различни степени на чувствата, водите опасни игри.
СТРЕЛЕЦ
Венера навлиза във Водолей, където е склонна да привлича приятели от всяка среда, раса и пол. Луната е в съвпад с ексцентрика Уран, а тези аспекти може да провокират нестандартни страсти, връзки и желания. Не си правете експерименти в секса, може да нагазите в опасни води тази вечер и да имате неприятности през уикенда. За всяко удоволствие в тази ден ще се плаща скъпо и дълго.
КОЗИРОГ
Родените около 10 януари днес нагазват в тресавището на желанията и страстта, от което трудно ще се измъкнат, а може би и не трябва. Получавате изкусително предложение, което тотално ще промени нагласата ви, партньорските ви връзки и начина ви на живот. Някой се връща към стара любов, а друг среща нещо ново. Днес дори и заклетите ергени може да решат да се оженят.
ВОДОЛЕЙ
Днес родените около 5-15 февруари правят грешен ход и стъпка в любовта. В желанието да изпитате нестандартни чувства и да овладеете нови опитности нарушавате табута и обети и попаднете на опасни връзки, които ще провалят личния ви живот и ще ви вкарат в отношения, които обществото не толерира. Не опитвайте от забранения плод, очертават се и финансови загуби.
РИБИ
Венера навлиза във Водолей и утре вече е в прегръдките на Плутон. Тази вечер сексът презарежда и опложда, връзките са наситени с чувственост и е трудно да се издържи на изкушенията. Луната е в съвпад с Уран. Аспектът провокира нестандартни любовни решения и изпълнения, които ще объркат животи и ще създадат нови. Внимавайте с кого си лягате.

Публикувана на
16 Февруари 2024 година