Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 3700 пъти

Овен
Днес съвпадът на Венера с Плутон взривява прословутата ви чувственост. Вървите на среща с любовта. Предстои вечер на сексуалните блянове, но не всеки ще се уреди, а може и да навреди на досегашните си връзки. Дългогодишните връзки се взривяват, а скорошните се задълбочават. Днес нищо няма да остане същото, размива се границата между приятелство и любов, а ревността ескалира.
Телец
Ден на феникса, възраждат се стари чувства и отношения, лесно си прощаваме прегрешенията и сме склонни на компромис. Спомнете си хубавото от миналото, подновете връзките, които ви липсват и започнете на чисто. Днес започват трансформации на фино душевно и физическо ниво, преосмислят се старите връзки, отношенията се напасват на новата ситуация. Следобед вратата вече ще се затвори.
Близнаци
Сутринта Луната от Близнаци е в перфектен аспект с Венера и Плутон от Водолей. Привличате приятели, а някои връзки прерастват в любов. Ще въздействате на околните с особена сила и страст, може да започнете или да подновите интимна връзка. Следобед вече навлизате в по дълбоки и тъмни води, може да бъдете изкушени да повторите стари грешки. Добре е малко да задържите темпото.
Рак
Започнете деня с признание и извинение, особено ако се чувствате виновни за нечий проблем. Ден на Феникса, може да се подновят връзки и срещи, които са ви носили радост и любов. От обед вече сте изпуснали момента и насъбрания негативизъм може да се излее във взаимни обвинения и конфликти. До утре на обед нищо важно да не се започва, ако не е уточнено семейно.
Лъв
Ден за прошка, простете и не себе си и не се измъчвайте повече за неща, които е могло да станат по друг начин. Може да намерите лекарство за всяка болка и болестен проблем. Водете задушевни разговори, направете крачка към другия уточнете се, за да имат перспектива връзките ви. От обед до утре на обед се намесват странични фактори, които пак затварят душите и сърцата.
Дева
До обед се постарайте да привлечете тези, които ви липсват и с които отношенията са охладнели. Венера е в прегръдките на Плутон, а този аспект ще съживи и най-закърнялата във времето връзка. Следобед попадате на негативни влияния и ако сутринта сте почувствали отхвърляне, вече може да решите да изберете прегръдките на друг. Бъдете внимателни в избора.
Везни
Днес за вас няма вредни звездни влияния и излъчвания. Привличате почитатели, страстите се развихрят и може да направите обезпечаваща крачка в любовта и партньорските връзки. Един от дните, в които излъчвате очарование, на което е трудно да се устои. Проблемите ще дойдат, ако объркате приятелството със секса и любовта. Не рискувайте на чуждо място с непроверен човек.
Скорпион
Днес родените в първата декада ще бъдат изкушени в секса с прибързани, неравностойни и моментни връзки. Венера и Плутон са в конфликт със Слънцето ви. Може да изневерите или да разберете за изневери. Трудно ще удържите импулса и може да попаднете в заложените капани на страстта. Върви се и към извънбрачно зачеване. Случващото се днес може да ви обърка живота.
Стрелец
Случващото се в този ден тотално може да промени живота и личния ви избор. Вървите към възпламеняващи чувствата връзки, които ще засегнат повече родените в първата декада. Ще се наложи да пренебрегнете старите отношения и да тръгнете в нова посока с нови хора. Тази вечер не рискувайте излишно, ако не сте готови за промяна. Утре друго ще мислите и може да съжалявате.
Козирог
Ден за прошка, сдобряване и помирение. Направете крачката, към тези, които ви липсват. Преговаряйте с роднини по важните лични дела. Следобед нещо недоизказано и тъмно се промъква в душите. Нищо ново и важно не започвайте до 18-и на обед. Време е да се преосмислят връзките, да се направи равносметка на отношенията. Вечерта останете сред свои, откажете странични покани.
Водолей
За родените в първата декада този ден носи пик на сексуалната активност. Вероятни са изневери, а някой може да направи и бебето. И най-големите сухари може да бъдат изкушени. Бъдете внимателни, от обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно, но трети лица може да ги осветят. В момента не сте в добра юридическа позиция, някой може да тръгне и към развод.
Риби
Днес Венера е в прегръдките на Плутон във Водолея, който набляга на нестандартните връзки. Някой ще бъде завъртян във вихъра на любовната магия, в който ще забрави за семейни и други задължения. Дано изживените страсти и чувства си струват цената, която ще трябва да платите. Луната е в конфликт с Меркурий и Сатурн от знака Риби, а този аспект пречупва отношения, връзки и съдби.
telegraph.bg

Публикувана на
17 Февруари 2024 година