Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 5560 пъти

Овен
Ден на двойнствените отношения. До обед ограничете страничните контакти, не се опитвайте на никого нищо да доказвате и да излизате от зоната си на комфорт. Много неща остават недоизказани, а споделеното с неподходящ човек ще ви вгорчи живота. От обед насочете енергията си към благоустройството на дома, изпълнете дадените обещания и следвайте най-важната цел.
Телец
До обед много неща се правят на тъмно, грешките се прикриват, странични хора се намесват в отношенията на други двама и объркват нещата. Важните срещи планирайте за следобед, когато картинката ще се изясни, ще се намери нужния подход и думите, които ще отворят врати и сърца. Проведените разговори ще помогнат още утре да стъпите с нов договор, на нова база и позиция.
Близнаци
До обед не взимайте важни решения, не се месете в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Дори и направеното с добри намерения може да се отрази негативно на някои връзки. От обед навлизате в силен и успешен период. Подновете преговори и подпишете нови договори. Уредете си представителни срещи. В момента доминирате в отношенията, привличате покровителство и любов.
Рак
До обед енергетиката е негативна, лесно се влиза в конфликти и скандали и се правят грешни ходове. Каквото отложите за следобед ще тръгне успешно и в следващите дни ще донеси успехи и взимане на правилните решения. В момента стъпвате на нова база и позиция. Преди да задвижите нещата се огледайте и подредете приоритетите. Укрепвайте семейните традиции.
Лъв
Не започвайте деня с големи обещания, след които няма да последват големи дела. Каквото отложите за следобед ще тръгне успешно и ще донесе ползи в работата и отношенията ви. Добре е за начало на ремонтни и преустройствени дейности. Символ на деня са съзиданието и градежа. Поставете на нова база личните си връзки и не се лутайте повече между двама, ден за личен избор.
Дева
Днес стоите пред водопад от промени, от утре много неща ще се объркат преди да се оправят и да тръгнат в нова посока. До обед не предприемайте нищо важно, а за следобед отложете преговори по належащите ремонтни дейности. Не споделяйте идеите си, за да не ги видите утре реализирани от друг. Ще трябва да направите нежелан компромис, притиснати сте между желания и възможности.
Везни
До обед не започвайте нищо ново, насочете амбициите си за следобед, когато ще водите в класацията на привличането и успеха, ще завладеете нови позиции и сърца и ще доминирате в средата си. Нищо да не се руши, а да се гради и надгражда. Правете планове с близките, начертайте пътя, по който ще вървите в бизнеса и в личните отношения, обсъдете и предстоящия ремонт.
Скорпион
До обед много неща ще останат недоизказани, ще се премълчават болезнени истини и ще се казват откровени лъжи. Важното насрочете за следобед, когато може да разсечете възела на неравностойните ангажименти. В следващите два дни правите силен и обезпечаващ бъдещето ви ход. Време е за равносметка и преоценка на живота и отношенията. В момента стъпвате на нова база.
Стрелец
До обед сте в капана на неравностойни и губещи връзки. Не споделяйте идеи и намерения преди да сте взели окончателно решение и да сте тръгнали в избраната посока. Кой както може ще ви повлияе и ще ви насочи в изгодна за него посока и личен избор. Каквото и решение да вземете днес нека да е изцяло ваше, за да не обвинявате утре някой друг за загубите и проблемите си.
Козирог
Денят започва с намеси и объркване във връзките. Не бързайте да взимате важни решения и да тръгвате в нова посока, отложете важния избор за следобед. Който ви се обади най-рано той ще има и най-големи претенции. До обед давайте заето за натрапниците. Вечерта вече заемате печеливша база и позиция и може да вземете важни решения. Направете си план-програма за утре и я спазвайте.
Водолей
До обед поспете, ограничете контактите, радвайте се на взаимността, но нищо важно не предприемайте и не споделяйте. Контролирайте емоциите и чувствата, независимо превъзбудата от нечия близост. Нищо не обещавайте, не започвайте нови инициативи. От обед навлизате в силен и творчески период, стъпвате на нова база и позиция. Планирайте ремонти, ако ви предстои преместване.
Риби
До обед реалността ви залива с усещане за вина, но желанията трудно се удържат. Овладейте критичните импулси, за да не загубите питомното в желанието да хванете дивото. Нищо ново да не се започва и обещава до обед. Не споделяйте нищо, за което може да съжалявате. Каквото отложите за следващите дни ще мине на ниво, ще ви вдигне нивото и самочувствието. Ще преодолеете кризите.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Февруари 2024 година