Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни е писано за новата седмица

Овен
Няма да се наложи да преодолявате огромни проблеми, така че вярата ви в собствените сили ще е достатъчно устойчива. Лесно ще се осъществят операции с недвижимо имущество или разширяване на бизнеса, ако сте си го поставили за цел. Контактите ще са интензивни, предимно с партньори, намиращи се на сравнително далечни дестинации от вас.
Пътуванията със служебна цел ще оправдаят очакванията ви. Ако отдавна се опитвате да смените работното си място, най-вероятно ще получите подходящи предложения.
Телец
Много е вероятно да осъществите успешно търговски операции, ориентирани към обновяване на техниката, технологиите, софтуерното ви обезпечение.
Разходите ви ще се повишат и ще се наложи да ползвате част от финансовите си запаси, но ще си заслужава и няма да е смущаващо.
Рак
В професионален план и по отношение на бизнеса събитията ще се случват според очакванията ви. Ще изпълните всички набелязани задачи. Може би не по начина, който сте си представяли, но крайният резултат ще е напълно удовлетворителен. Емоционалното ви състояние, обаче, ще е твърде нестабилно и ще се отрази на личните отношения.
Не залагайте прекалено много на новите си запознанства, ще се окажат нестабилни.
Лъв
Енергетиката ви ще е стабилна, мисълта – бърза и логична, така че без особени усилия ще намерите решение на поредица сложни казуси. Правилната тактика за предстоящия период е: прави каквото трябва, пък да става каквото ще! Ще получите напълно удовлетворителни резултати дори от операции, свързани с известен риск.
Не забравяйте да се грижите за собственото си добро здраве и да се интересувате от проблемите на близките си. Дори само фактът, че сте готови да ги изслушате, ще им се отрази окуражаващо.
Дева
Пълнолунието във вашия знак ще постави основен отпечатък върху преживяванията. Ще разполагате с благоприятната възможност да презентирате проектите и уменията си пред доста широк кръг зрители и събеседници. Може да е свързано с допълнителни разходи, но ще си заслужава усилията.
Отношенията с колегите ще са спокойни, независимо че не всички ще се радват на успехите ви. Във ваш интерес е да не отговаряте на провокациите.
Везни
Популярността ви ще расте, особено ако ангажираността ви е предимно в творческата сфера. С професионалните задължения и изяви няма да имате никакви проблеми, но по отношение на финансите са вероятни затруднения. Приходите ви ще останат непроменени, докато разходите на моменти ще са значителни и доста ще ги превишават.
Диспропорцията може да се дължи на необходимостта да отстраните някаква авария или пък да се погрижите за болен роднина. Тъй като няма как да го избегнете, за известно време ще трябва да проявите пестеливост.
Скорпион
Тревогите ви ще са свързани предимно с несигурността и липсата на хармония в повечето контакти без видима причина. С когото и да общувате – у дома, на работното място, дори в публичното пространство, все ще имате усещането, че говорите на различни езици. При подобни обстоятелства, за да не натоварвате собствената си психика, е за предпочитане да ограничите общуването до рамките на неизбежното.
Стремете се да предотвратявате конфликтите, придържайте се към принципите на добрия тон и със сигурност няма да имате неприятности.
Стрелец
Нито една от задачите, които сте си набелязали няма да ви затрудни. Обстановката ще е сравнително спокойна, на моменти даже леко скучновата. Единственото, което би могло да раздвижи емоциите, ще са интригите между колегите, разправиите между съседите и претенциите на семейството спрямо самите вас.
Ако ви е хрумвала мисълта, че не е зле да промените работното място, то заемете се с проучване на съществуващите обяви. Няма да се случи много бързо, но е важно да придобиете представа за пазара на труда.
Козирог
Правилната стратегия за предстоящия период е да се придържате към "златната среда“. Обстановката няма да е от най-спокойните. Някои ситуации ще са взривоопасни, стресови, ще се развиват непредсказуемо. Постигнете ли баланс между физическото и психическото си състояние, ще намерите начин за преодоляване на затрудненията, независимо от сложността им.
С професионални успехи ще се похвалят младите, инициативни, динамични и амбициозни личности, които имат желание да покажат какво могат. Допълнителните финансови постъпления най-вероятно ще дойдат от партньори, намиращи се на голямо разстояние от вас, пише az-jenata.bg.
Водолей
Успешни ще са сделките със задграничните партньори. Ще можете да подобрите условията по някои уговорки и да прекратите онези, които не ви устройват. Приходите ви ще са в рамките на очакваното и ако избегнете ненужните разходи, финансовото ви състояние ще остане сравнително стабилно.
Причина за конфликтите на работното място може да са условията на работа, техническото подсигуряване или разпределението на бонуси от всякакъв характер.
Риби
Седмицата ще бъде успешна. Може да не се безпокоите за нищо, да се занимавате с това, което ви е присърце. Интуицията ще ви подскаже с какво да започнете, а върху какво да се съсредоточите по-късно. Вие ще сте готови да се учите от околните, хората ще оценят това, охотно ще споделят своя опит, ще ви дадат съвети, в които си струва да се вслушате. Успешно ще протекат срещи с потенциални работодатели и делови партньори, вие ще им направите добро впечатление, ще се покажете от най-добрата си страна.
Хармонични ще бъдат личните отношения. Няма да възникват конфликти заради дреболии, ще съумеете да избегнете разногласията и споровете. Към много неща ще се отнесете с хумор, това ще се хареса на околните. Хора, с които преди сте поддържали само формални отношения, ще се радват да се запознаят с вас по-отблизо, да прекарат известно време с вас.

Публикувана на
19 Февруари 2024 година