Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пловдивчанин победител в първия лайв на „Капките“, беше Джъстин Тимбърлейк

Победител в първия епизод на сезон 12 на "Като две капки вода"снощи стана пловдивчанинът Владимир Зомбори в образа на Джъстин Тимбърлейк.
Младата театрална надежда сам избра да влезе в образа на американския поп и ритъм енд блус изпълнител, който има спечелени 10 престижни награди „Грами“. За песента “SexyBack”, която Зомбори представи, Тимбърлейк печели наградата “Грами” за “Най-добра денс песен” през 2007 г.
Владимир Зомбори е познат на зрителите от филмови заглавия като “Воевода”, “Миграцията на паламуда”, “В сърцето на машината”, "Игра на доверие", както и от сериалите "Пътят на честта" и "Вина".
Интересната фамилия на Зомбори има унгарски корени. Навремето прадядо му идва в България от Австро-Унгария като придворен сладкар на цар Фердинанд. Роден е на 3 юли 1988 г. под тепетата.
През 2007 г. завършва Гимназията за сценични кадри със специалност „Сценография“. Прие е в НАТФИЗ. През септември 2011 г. участва в първия сезон на музикалното риалити „Екс Фактор България“, където е първият отпаднал финалист. Той е първият носител на наградата „Андрей Баташов“.
"Много ми харесва Джъстин Тимбърлейк и ми се иска да го имитирам”, призна Зомбори преди да се качи за пръв път на сцената на имитаторското шоу.
“Това, което видях е покъртително в положителния смисъл. Задавах си въпроса от къде имаш тази кондиция, за да пееш и танцуваш. Абсолютно разцепи тази вечер”, категоричен бе Любо Киров, който е част от журито.
Ласкави оценки Владимир Зомбори получи и от другите членове на журито като Хилда Казасян, Веселин Маринов и Фънки, както и от зрителите, от другите участници в шоуто и от менторите - Етиен Леви, Владимир Михайлов и Алекс Енева.
Общо осем участници ще се борят този сезон за титлата най-добър имитатор в "Като две капки вода". Това са Иво Аръков, Християна Лоизу, Владимир Зомбори, попфолк певицата Мария, Наско от Б.Т.Р., Елена Атанасова, Джулиана Гани и Панайот Панайотов.лупа

Публикувана на
20 Февруари 2024 година