Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Зрителите бесни, не почетоха Матю

Непростим грях понесоха на раменете си организаторите и шефовете на кинонаградите на Британската академия - БАФТА.
Широко рекламираното шоу, проведено в неделя, умишлено или не, не включи всеобщия любимец от сериала „Приятели“ - Матю Пери, в годишния паметен списък. Всяко година в този списък присъстват кинотворците, които са си отишли предходната година от този свят.
Звездата от най-гледания ситком пред последните 20 години беше намерена мъртва в хидромасажната си вана към края на октомври на 54-годишна възраст, .
Въпреки бляскавата си кариера във филма, след като придоби слава като Чандлър Бинг в ситкома на NBC, той не беше включен в почитта на церемонията по годишните награди .
Киноманите и почитателите на актьора реагира гневно веднага.
„Много обичам наградите BAFTA. Гледам го всяка година. Но да не включим Матю Пери в in Memoriam всъщност е шокиращо“, Засрамете се,BAFTA , че не признахте Матю Пери“, няма да ви гледам повече!“, са само част от реакциите.
Смутени и притиснати от гнева на зрителите, шефовете на БАФТА започнаха да се обясняват, обещавайки, че ще се поправят след няколко месеца.
В нарочно обръщение те казват: „Ние потвърждаваме, че той ще бъде отличен в предстоящите телевизионни награди BAFTA през май и в секцията in memoriam на нашия уебсайт.“
Каквото и да направят сега от БАФТА, то не може да заличи грозния гаф.телеграф

Публикувана на
20 Февруари 2024 година