Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Вергов наречен „изрод“ от актриса, пуснал снимка какво прави в тоалетната

"Нарекох Юлиан Вергов "изрод" и "рецидивист с психични отклонения", защото се изгаври с една изключително благородна инициатива - "Българската Коледа!", каза за "България Днес" актрисата Диана Димитрова. Тя припомни как той е поместил в края на ноември 2017 г. своя снимка от... тоалетната на Народния театър.
"Само три седмици преди да бъде водещ на церемонията в Народния театър, господинът публикува снимка във фейсбук страницата си със събути гащи как се изхожда брутално по голяма нужда в тоалетната на Народния театър. На снимката се виждат голите му задни части. Господинът я публикува три седмици преди да бъде водещ на "Българската Коледа", която също се провежда в Народния театър", изригна звездата от "Откраднат живот".
Вчера актрисата помести обширен пост, в който твърди, че Вергов манипулира общественото мнение у нас в своя полза, докато на практика в своите снимки, действия и публични признания се е самопредставил в коренно различна светлина.
"Знаете, че има заведено дело от него срещу мен. Знаете каква е съдебната система в България, виждате какво се случва напоследък... Аз не вярвам вече на нищо добро, което може да се случи в нашата съдебна система. Тотално обезверена съм! Виждате, че в рамките на 5000 лева се освобождават престъпници, срещу които има доказателства, че в рамките на 1000 лева се освобождават други, показни убийства се случват... Затова абсолютно не вярвам, че ще има някаква справедливост въпреки доказателствата, които имам", излива възмущението тя.
Твърди още, че заведеното срещу нея частно наказателно дело от Юлиан Вергов "няма нищо общо с упражненото върху нея насилие" и по думите й има за цел "да излъска имиджа на господина". "С единственото си писмено изявление господинът най-безочливо изманипулира цяла България. Изрично заявявам, че когато имах отношения с него, той беше разделен с майката на дъщеря си, както я наричаше. Единственото, което знаех за госпожата, е, че има партньор до себе си и живее в района на площад "Гарибалди" в София. Не съм разрушила ничие семейство, защото такова нямаше", категорична е актрисата.
"Всеки може да коментира каквото иска, както иска и както пожелае. В крайна сметка това е демокрацията след 10 ноември, 1989 година. Не смятам, че през интервюта, фейсбук говорене и така нататък, се решават каквито и да било проблеми в този живот". Така Юлиян Вергов коментира пред "България Днес" думите на Диана Димитрова.

Публикувана на
20 Февруари 2024 година