Новина от категория България
Архив на публикациите

Орлин Горанов стана сватовник в дискотека

Орлин Горанов и Кристина Димитрова почти ожениха влюбена двойка в Пазарджик по време на участието си в култовата Дискотека на 80-те и 90-те, която вече завихря истинска музикална еуфория из градовете на страната.
Големите изпълнители предизвикаха неповторима еуфория с присъствието си, а Орлин Горанов влезе в неподозирана роля, за изненада дори и на сценичната му партньорка Криси Димитрова.
На купона миналата събота в пазарджишкия ресторант "Тайгър Хаус" двамата станаха участници в добре замислен план с предложение за брак, за който бъдещата булка дори и не подозираше. По средата на изпълненията им, Орлин показа пред пълната до пръсване зала една "изгубена" лична карта и поиска притежателката й да се качи на сцената при него. Минути след това се разигра истинска романтична история, защото приятелят на жената клекна на колене и й предложи брак пред слисания поглед на големите ни звезди.
Така много скоро, освен музика и танци, култовата дискотека на 80-те и 90-те ще има и първата си сватба, защото се очаква двойката да се врече във вярност още това лято./show.blitz.bg

Публикувана на
21 Февруари 2024 година