Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Съпругата на пловдивски архитект обра точките в „Дансинг старс“

Трудно изпитание очаква 16-те участника във възродилото се снощи шоу "Денсинг Старс", което събра над 1 милион зрители пред екраните. Те трябва да премерят сили в четири танца - ча-ча, самба, валс и фокстрот.
Феноменална пластичност показа д-р Неделя Щонова, след като се развъртя като фурия в стастна самба. Партньорът й на дансинга Атанас Месечков едва я удържа в ръцете си.
В края на танца пловдивчанката обви врата му с крака и направи зрелищен шпагат. „Браво, страхотна си! Исках да бъдеш още по-разкрепостена!“, нахъса я след изпълнението й съдийката Илиана Раева, а публиката изригна в аплаузи.
Горещото изпълнение на съпругата на известния архитект Маринов получи заслужено високи оценки от безкомпромисното жури в лицето както на Илиана, така и на Галена Великова и семейната двойка Франциска и Томаш Папкала.
С покъртителен прякор се сдоби певецът Папи Ханс минути след дебюта си в „Денсинг старс“. „За мен ти си вече Папи Ханш!“, изстреля водещият Краси Радков, след като изпълнителят на хитовете „Кекс“ и „Суперпалав“ мина през дансинга. Константин Трендафилов, както е истинското име на поп звездата, се впусна в елегантен валс с красивата си партньорка Ани и показа перфектно чувство за ритъм и осанка.
Фолк легендата Тони Стораро се препоти от напрежение заради малкия си син Емрах, който тази вечер дебютира в "Денсинг старс". Стораро-младши обаче не изложи баща си, който му стискаше палци на живо в публиката заедно с по-големия си наследник Фики. Въпреки че се изявява като поп фолк певец и практикува по-специфични чупки и стойки, Емрах уверено се впусна в изящен валс с партньорката си - професионалната танцьорка Веселина. "Мисля, че след този танц Тони и Фики вече ще са известни като бащата и брата на Емрах Стораро!", коментира Краси Радков.
В шоуто участва и Боряна Баташова, вдовица на актьора Андрей Баташов. Тя обяви, че иска отново да се омъжи. „В първия сезон на предаването участва съпругът ми Андрей. Венчахме се по време на снимките. И сега, когато съм сама и зная, че шоуто ми носи късмет, кой знае...", каза тя, явно с надеждата в предаването да срещне нов мъж и да мине пак под венчилото. Боряна загря паркета с ча-ча-ча заедно с партньора си Калоян. Журито не посрещна особено ентусиазирано танца им. Обяви ги за хаотични, несинхронни и им даде доста ниски оценки. Най-вероянтно те ще са първата отпаднала двойка, прогнозират зрители.лупа

Публикувана на
21 Февруари 2024 година