Новина от категория България
Архив на публикациите

Бойко Борисов: И Радев ни ошляпа днес абсолютно с право!

Дори на 6 и 7 март не може да има ротация по чисто техническа причина. Тогава е конгресът на ЕНП в Букурещ. Ние ще сме там с Мария Габриел. Ние сме една от големите делегации, ГЕРБ. Евродепутатите ни са там. Ние чисто технически няма да можем да присъстваме. Това заяви Бойко Борисов в коментар по политическите теми в Костенец.
"От всичко, което виждам в момента, повярвайте ми, аз съм човек, който обича да изучава противника, приятелите си, колегите си... които ме познават, знаят, че аз уважавам своите приятели, но се отнасям с уважение и респект към противника.
В момента , президента Радев, което е казал, може да се съглася. Изглеждаме като една група хора, за радост ние не участваме, която всячески се бори за постове, постове, постове и да пътува. Сякаш политиката на България, благоденствието на народа се прави в чужбина. Големият майсторлък е да ги докараш в България. Да докараш съпругата на Макрон във Ванра, да им покажеш Балчик. Да кажеш къде са военните действия", каза той.
Но да се пътува било голяма работа. И ние седим с Петков и чакаме Денков и Габриел да се разберат, а ние да се разберем за подкрепа в парламента. Вижда ли си се сериозно това. И Радев ни ошляпа днес, абсолютно с право. Не се интересуват какво се случва в България", каза Борисов.
"И в момента искат да вземат единственото министерство, за което ГЕРБ отговаря в момента. Денков вика много гладко ще мине. Ти искаш да вземеш и ризата на бедния. Със 16% да имаш всички министерства, всички областни управители, ударно се сменят регулаторите и агенции. Те продължават да хвърлят прах в очите на хората, че много били важни регулаторите", каза още лидерът на ГЕРБ

Публикувана на
21 Февруари 2024 година