Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Селена Гомес се пусна насапунисана

Американската актриса и певица Селена Гомес подпали мрежата с провокативна снимка от банята. На горещия кадър, който се появи в профила й в Инстаграм, разпуска във вана, пълна с пяна.
Позира с гръб към камерата. Тялото й е покрито с нежни балончета, а тъмните й кичури са прибрани в небрежна прическа, за да не се мокрят.
Луксозната баня, в която е решила да се поглези, е с панели от слонова кост и мраморни мебели, а на едната й стена има голяма картина в златна рамка.
"40 hours. Paris. LOVE ON 2/22", гласи текстът към серията снимки, които красавицата сподели от столицата на любовта.
На единия кадър тя е като истинска французойка - държи чаша с топла напитка в ръката си, докато хапва кроасан. На друга зашеметяваща снимка е с черна мини пола, черен пуловер и черно кожено яке и позира пред Айфеловата кула.
Феновете й останаха във възторг от видяното и побързаха да засипят любимката си със суперлативи.
Едни я наричат богиня, други признават, че са "обсебени" от снимките. А интернет потребител дори се усъмни дали тя е "истинска".
Тези дни 31-годишната актриса, която наскоро обяви, че е лудо влюбена в приятеля си Бени Бланко, съобщи, че тази седмица ще пусне нов сингъл.
"Предварително запазете новата ми песен "Love On", която излиза на 2.22", написа тя към обложката на сингъла. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
21 Февруари 2024 година