Новина от категория България
Архив на публикациите

Кеца и Данчето в любовен дует

Йорданка Христова и Васил Найденов пуснаха новата си съвместна песен "Amor" ("Любов"). Естрадните легенди отдавна не са правили нещо заедно, но сега за радост на многобройните си фенове направиха любовен дует.
Данчето Христова и Кеца от близо половин век са и близки приятели и много добри колеги, които винаги са изразявали взаимното си уважение.
По време на юбилейния концерт на певицата през ноември миналата година, когато тя отбеляза 80-я си рожден ден и 60 години на сцената, след почетните й гости беше Васил Найденов.
Тогава гранддамата на българската естрада направи дует с големия Васил Найденов. Двамата първо си споделиха “Адаптация”, а после и песен, която са пеели заедно в Куба.
Йорданка Христова наскоро каза и много топли думи за изпълнителя на "Телефонна любов". "Васко просто е много волтов, той може да те удари с неописуемата си енергия, докато пее", с много обич разказа тя.
"Неостаряващи легенди", "Браво", "Чаровници", "Сладури! Две от най-големите звезди на българската естрада", "Страхотна нова песен! Удивителни ритми", са част от коментарите на феновете за новата песен на Данчето Христова и Кеца.лупа

Публикувана на
21 Февруари 2024 година