Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Синовете на Ален Делон го пазят въоръжени

Обвинена от брат си Антъни Делон, че е "скрила страданието" на баща им Ален Делон, Анушка наруши мълчанието си и каза истината пред списание "Elle".
В интервюто Анушка Делон описва обстановката в семейното имение Души, където трите деца на известния френски актьор се водят ожесточени борби помежду си пред самия Ален Делон, който е обезсилен от възрастта и болестта си.

Най-малкото дете на френската звезда Анушка твърди, че братята ѝ "се разхождат въоръжени из къщата", принуждавайки я да посещава баща си, придружена от бодигард.
"Братята ми си мислят, че са в Дивия запад", възкликна тя. А когато тримата се събират около баща им, атмосферата е "зловеща".
Затова Анушка Делон е взела болезненото решение да спре да води сина си Лино при дядо му в Души. Не искам той да усеща тази атмосфера, и да контактува с тези хора, които ми забиха нож в гърба", казва тя. “Детето е като гъба и попива всичко”, категорична е тя.
Анушка Делон разкри още, че редовно получава смъртни заплахи от фенове на баща си. “Опитвали са се да проникнат в дома ми. Не мога да спя, не мога да се храня, просто искам това да спре”, оплака се щерката на звездата.

Публикувана на
23 Февруари 2024 година