Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в събота

Видяна: 4080 пъти

ОВЕН
Пълнолунието превъзбужда, вади на преден план страсти, амбиции и желания, мислите са натоварени с агресия, никой не отстъпва и не пуска кокала. Напрежението ще eскалира в дългосрочен конфликт, след който може и да не се познавате вече. Отложете за утре проблемните разговори и ще постигнете примирие. Спазвайте диета и ще отслабнете, не нарушавайте дадените обещания.
ТЕЛЕЦ
Днес краткотрайно изживените страсти и блаженство, ще бъдат последвани от дълъг период на разочарования, особено в любовта и чувствата. Увеличете самоконтрола, не отивайте в крайности и не изневерявайте на партньора. Змеят на страстта и желанията завладява души и сърца и елиминира здравия разум. Прекарвате приятно, но за всички изживени чувства и екстри ще си платите с лихвите.
БЛИЗНАЦИ
Родените в първата декада днес са подложени на натиск от няколко страни. Трудно ще угодите на разнопосочните желания и амбиции на близките. Може да излезете виновни за чужда вина, не се въвличайте в спорове и не взимайте страна при преговори. В желанието да успокоите обстановката допълнително нажежавате страстите с излишни забележки и споделяне. Увеличете дистанциите.
РАК
Денят екзалтира родените в първата декада. Амбициите взимат връх над разумната преценка, но може би точно малко повече авантюризъм ще ви трябва, за да вземете окончателни решения по наболелите проблеми. Тенденцията е случващото се в този ден да напълни къщата и сърцето ви, но и да предизвика експлозия в чувствата, която ще позволи да се каже недоизказаното до момента.
ЛЪВ
Ден на съблазни и на желания, които трудно ще се контролират. Може да се върнете към стари навици и връзки, от които в миналото сте се отказали или сте си забранили. Препоръчва се аскетизъм, но за един лъв това е невъзможно, защото неговата роля е да властва в социума. В този ден ще си плащате за всички екстри, но ще ги получите и ще докажете, че сте царят в ситуацията.
ДЕВА
Родените в първата декада ще трябва да се съобразяват с авторитетното мнение и позиция на хората, от които зависят. Успехът е с всеки, който си знае мястото и не се намесва в чуждите дела. Всеки опит да се надскочите ще бъде париран. Ще имате придобивки, но всичко ще си има цена, която ще плащате в бъдеще. Днес нищо не ни се дава даром. Спазвайте диета, контролирайте апетитите.
ВЕЗНИ
Днес сме на високи обороти, действаме амбициозно и пренавито. При вас нещата са по- спокойни стига да не влизате в комбина с тези, които бързат и искат да постигнат нещо на всяка цена. Спазвайте диета, ограничете срещите, особено с хора, които ви натоварват. Оставете на близките да се грижат за вас, стига да имате такъв вариант. За вас е важна свободата на избора.
СКОРПИОН
Родените в първата декада усещат накъде духа вятъра и се насочват към благоприятните за тях места и хора. Обадете се на тези, които ви липсват, реагирайте на всяко обаждане и покана. Успявате да заредите близките с амбицията си и да парирате конкуренцията с ответен удар. Днес управлява змеят на желанията, пълнолунието къса оковите в любовта и помага да реализирате мечти.
СТРЕЛЕЦ
Слънце и Луна образуват кармичен Т-кръст със Слънцето на родените в края на ноември. Очертават се конфликтни отношения между родители и деца. Всеки претендира, никой не е готов на компромис. Ако се намесят баба и дядо положението ще стане нетърпимо. Намерете си приятно занимание, не влизайте в спорове и не се дръжте ултимативно. Лесно се отива в крайности.
КОЗИРОГ
За днес съдбата ви е приготвила подарък, който сте си заслужили в житейските битки. Денят е зареден с амбиция, но тенденцията е само вашите проекти да се реализират. Дори и конкурентите ви ще работят във ваш интерес. Не влизайте в словесни битки, желаното само ще ви потърси. Ще сънувате пророчески сън, в който може да видите проблемите си и начините да ги разрешите.
ВОДОЛЕЙ
Ден на краткотрайно удовлетворение, след което ще последват моменти на разочарования и кризи. Не искайте много от живота и другите. Днес и утре са благоприятните дни в този месец за обвързване и брак. Марс и Венера във Водолей провокират стаените чувства и емоции, лесно може да се загуби контрол в ситуацията. Но ако вече сте готови бързайте към любимия и заедно към олтара.
РИБИ
За родените в първата декада днес ще има повече неудобства, проблеми с деца и родители и натоварена програма по всички линии на живота. Луната от Дева е в опозиция на Слънце, Меркурий и Сатурн от Риби. Отношенията се обтягат до скъсване, всеки излиза с претенции и не е съгласен на компромиси. Дано успеете да лавирате между желанията и амбициите на близки и роднини.

Публикувана на
24 Февруари 2024 година