Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джулка празнува три дни рожден ден

Джулиана Гани, която този сезон е част и от участниците в любимото риалити за имитации „Като две капки вода“, празнува рожден ден цели 3 дни. Хубавицата черпи приятели и роднини в София и Пловдив.
Дар
„На деня почерпих най-близките ми хора в София в любимо заведение. Бяхме около 15 човека. На следващия ден празнувах със синовете си, а снощи почерпих и приятелите ми в Пловдив. Аз съм с голямо сърце и няма как да почерпя с по бонбон, искам истински празник да има“, сподели пловдивчанката.
Получила и прекрасни подаръци. „Много ме трогна един мой портрет, но е толкова висок, че почти стига моите размери. Съвършено е направен. Получих много парфюми, бижута. Едни страхотни обеци с аметист и си менят цвета в зависимост от дрехите“, разказва за новите си придобивки Джулката.
Изненада
Любимият й Теодор пък я изненадал с последен модел слънчеви очила. „Искаше да заминем някъде на пътешествие, за няколко дни в Европа, но му обясних, че ще трябва да почакаме, защото сега изцяло времето ми е заето с Капките и буквално използваме всяка свободна минута, за да съм с децата“, разказва Гани. Тя вече усеща как започва да печели обичта и усмивките на хората с участието си във формата. „Онзи ден отидох в една оптика и момчето, което продаваше, не спираше да се смее. Накрая малко се ядосах и го попитах толкова ли съм смешна, а той виновно ме погледна и ми каза: „Не, не. Просто се сещам как имитирахте Тони Дачева и си клатихте главата и не мога да се сдържа да не се смея“, казва още Джулката и допълва, че няма търпение за новия си образ в понеделник. /телеграф

Публикувана на
24 Февруари 2024 година