Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Надя от Пловдив търси химията с ерген 3

Една от претендентките е пловдивчанката Надя Георгиева. Тя е завършила софтуерно инженерство и успешно работи по специалността си. Надя възприема себе си като забавна, импулсивна, жизнерадостна и искрена млада жена, жадуваща за приключения и емоции. Готова е да тръгне веднага за всяка дестинация, стига да е заобиколена от приятни хора.
Ненавижда фалшивото поведение, лицемерието и лъжата. Обича правилата и се старае да ги спазва. Хората около себе си преценява инстинктивно и винаги се доверява на първото си впечатление. В любовта е безкомпромисна - готова е да прекрати дългогодишна връзка, ако сметне, че доверието й е предадено. Трудно може да излезе извън контрол и предпочита да решава проблемите си спокойно.
Надя е единствено дете в здраво семейство, в което цари мир, хармония и любов, и в представите си не очаква нищо по-различно. Познава добре любовта - срещала я е, случвала й се е, но с неправилния човек. Признава, че е майстор в забъркването на любовни драми, но в същото време има талант да излезе и от най-сложните и заплетени ситуации. Надя е като сирените в митологията - хареса ли някого, може да го подтикне да направи първата крачка, дори без думи. Не крие, че харесва Алек, и ако усети така търсената химия, е готова да събуди сирената в себе си, за да си тръгне последна от това лудо приключение.

Публикувана на
25 Февруари 2024 година