Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Измамен мъж губи 100 000 евро, смятал, че има онлайн свалка с най-видната снаха на Катуница

Фолк звездата Джена разкри шокираща история на измамен мъж, който е загубил 100 000 евро. В измамната схема са замесени много популярни личности и тя е била скандализирана, когато се е срещнала с потърпевшия, а той твърди, че от няколко месеца си пише с нея в социалните мрежи.
Изпълнителката на хита "Не е любов" разказа подробно за неприятната случка по време на гостуването си в подкаста "Не съм такъв човек", където се разбра за нова схема за източване на пари от мъже, а в основата са замесени много известни певици в България.
"На излизане от един ресторант в Пазарджик до нашата кола се приближи един господин с букет в ръка. Аз не взимам цветята, тогава той споменава името на моя съпруг. Става ясно, че търси нашето семейство. Беше чужденец, не говореше български. Около 30 минути разговор става ясно, че този човек си мисли, че от няколко месеца си пише с мен и още няколко мои много известни колежки. Показва кореспонденция в социалните мрежи с фалшиви профили", разказва Джена.
Оказва се, че мъжът си е писал с някаква жена, с която поддържали онлайн връзка. Тя посочила, че е певица и е дала имената и фалшиви профили на много известни певици, с които била в приятелски отношения. Така попаднала и Джена, която трябвало да лобира за мнимата певица. Това направили уж и други нейни колежки. И влюбеният румънец изпратил 100 000 евро на непознатата, след което тя изчезнала.
И той дошъл в България да търси контакт с "приятелките" на своята любима, която го измуфтила с толкова много пари. Джена и съпругът й Атанас Стоев му обяснили, че нито един от посочените профили не е реален и е най-добре да потърси съдействие от полицията../show.blitz.bg

Публикувана на
25 Февруари 2024 година