Новина от категория България
Архив на публикациите

Ревизоро: Ще се прегърнат!

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се прегърнат и няма да има избори. Това каза бившият министър на екологията и бивш шеф на митниците Емил Димитров-Ревизоро, по БНТ.
„Чисто нови министри без опит без меморандум си работиха девет месеца и нищо не ги притесняваше. Сега за новите девет месеца искат да разпишат и им е много важно. Досега не ви ли беше важно”, каза Ревизоро. По думите му „целият проблем е, че ще дойдат пари от Европа и може да се окаже, че не тези, които са се борили за тях ще ги харчат и усвояват, а други”.
„Преди девет месеца ГЕРБ ни убедиха, че не трябва да има коалиция. Тогава Борисов даде цялата партия зестра, за да има един вицепремиер. Идеята беше, че след 9 месеца ще е точно обратното”, каза бившият министър. По думите му без участието на ДПС този кабинет не би могъл да просъществува, а сега ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се опитват „да си правят някакви техни игри”.
Емил Димитров се обяви против сливането на Агенция „Митници” и НАП. Според него по този начин структурата става много голяма и трудно ще се управлява, а фактически нищо няма да се промени.труд

Публикувана на
26 Февруари 2024 година