Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Честват като бейче внучето на Тони Стораро

Маса пари хвърли фамилия Стораро за 6-тия рожден ден на малкия Тунчер – синът на Фики и съпругата му Гюлджан. Музиканти от България, Гърция, Турция и Румъния се погрижиха за празничното настроение на десетките гости, които известното семейство събра преди дни в залата на столичния хотел „Маринела”.
Сред тях, разбира се, имаше и доста родни звезди. Деси Слава, Есил Дюран, Софи Маринова и Роксана друсаха кючеци с дядото Тони Стораро, на когото рожденикът е кръстен, таткото Фики и вуйчото Емрах. Съвместната им изява на дансинга бе достойна за съревнование с тази на седемте професионалитки по ориенталски танци. Те бяха част от програмата, водена от конферансие, както подхожда на подобно тържествено събитие. Кулминацията му бе изпълнение на десетина тъпанджии.
„Честит рожден ден на моето малко момче Тони Стораро-джуниър. Обичаме те толкова много. Пожелаваме ти всичко най-хубаво и винаги ще бъдем до теб, мое малко талантливо момче”, написа Фики в инстаграм, но не знайно защо на английски език. Посланието му бе към клипче от разгара на купона, в което рожденикът с царствено бяло наметало и жезъл танцува с родителите си и по-малката си сестра Еслем, а край тях сноват в кръг десетина тъпанджии. Майката Гюлджан показа, че също умело танцува кючек. Тя смени два тоалета на тържеството, както правят много булки. Не и тя, понеже на своята сватба младата майка блесна в три пищни рокли.
Фики и Гюлджен поднесоха най-атрактивната изненада на сина си. Родителите бяха поканили имитатор на Майкъл Джексън. Изборът им, разбира се, бил продиктуван от интересите на малкия Тунчер. Той е сред почитателите на Краля на попа, но на купона пролича, че харесва и попфолка. След като духна свещичките, рожденикът почерпи гостите си с вкусна торта. Сладкишът бе истинско произведение на сладкарското изкуство – решен в бяло и синьо и на шест етажа с разкошна украса.хотарена

Публикувана на
26 Февруари 2024 година