Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Прецакаха в „Капките“ пловдивчанин пред жена му заради дървения Наско от "Б.Т.Р."

Голяма брадва получи Владо Зомбори в "Капките". Пловдивчанинът се считаше за сигурен победител във втория лайф на сезона, но изненадващо за всички зрители остана втори. Пред него е Наско от "Б.Т.Р." със 72 точки. Рокаджията влезе в образа на великия тенор Лучано Павароти.
А звездата от сериала "Вина" събра с 2 по-малко. Владо се превъплъти като мегазвезда Адел. С песента "Хелоу" Зомбори трогна всички, а съпругата му Весела Бабинова едва сдържаше сълзите си от изпълнението на половинката си. Той получи само десетки от журито, но неговите колеги или по-скоро конкуренти, решиха да не дават само точки на Владо. И затова той остана втори и не успя да дублира успеха си от миналата седмица.
Зомбори изпя носталгичната балада „Hello”. Обявената за “Кралица на разбитите сърца” певица изпълнява лиричната балада с акомпанимент на пиано и песента се превърна в тотален хит. А клипът на Hello е гледан почти 3 млрд. пъти в интернет В в интервю пред Опра Уинфри по-късно Адел разкрива, че песента е за намирането на себе си. Всеки нейн концерт започва с тази песен, тъй като намира за странно да поздрави публиката с „Hello” по средата на шоуто.
Димитър Рачков и Геро за първи път онемяха в "Като две капки вода". Водещите признаха, че за 12 години откакто шоуто се провежда, това не се е случвало, досега. Поводът за това бе изпълнението на Зомбори.
„Утре татко има рожден ден и тази вечер аз пях за него!“, обяви актьорът.
Наско от Б.Т.Р. като Лучано Павароти изпя култовия италиански хит "Карузо". В изпълнението му обаче липсваше всякаква артистичност. Той стоеше като истинско дърво на сцената. Самият Наско цитира собствената си дъщеря - Мартина Пенева, която вече е кадър на Народния театър, че не става за тая работа. Той бе толкова статичен и неубедителен, че на финала самият той се шокира от вота.
Зрителите са бесни на видяното снощи и се нахвърлиха срещу Наско от Б.Т.Р., който няма вина, но обра негативите.
"Нарочно го направиха, за да има друг победител, да не е за втори път Зомбори, след като и миналият път спечели като Джъстин Тимбърлейк. Бутат ги, ако може всеки от тях да излезе поне един път победител, което не е честно. Зомбори нямаше равен и трябваше заслужено да си грабне победата. Все пак това е и състезание, освен шоу, и е тъпо да ги пренебрегват", гласи един от коментарите.
Зрителите заплашват продукцията, че ако продължат в този дъх, просто ще спрат да ги гледат

Публикувана на
27 Февруари 2024 година