Новина от категория България
Архив на публикациите

Лудия репортер влиза в политиката, масово ще ни праща на детектор на лъжата

Раздялата с Алекс Богданска се отразява любопитно на Даниел Петканов, на когото може и да не му върви в любовта, но пък като нищо да направи политическа кариера в скоро време.
Наскоро Лудия репортер разкри бъдещите си планове във видео в социалните мрежи. От казаното от него става ясно, че се е прицелил сериозно във властта и смята даже да се кандидатира за ключов държавен пост, какъвто е президентският.
Амбициите му очевидно са големи, но той ще трябва да изчака 2-3 години, докато навърши 40 години, тъй като това е едно от изискванията за този пост.
Явно се е разбързал и вече дори издаде какъв ще бъде основния му приоритет в кампанията: "Предлагам иновативен и радикален подход за борба с корупцията, която според мен е корена на всичко лошо в България. Взимали ли са подкуп? Злоупотребявали ли са със служебното си положение в последната една година? Тези въпроси да бъдат задавани веднъж в годината пред детектор на лъжата".
Ссмята да подлага на детектора всички от президента до шефове на райони полицейски управления и висши магистрати и ако светне за лъжа да се проследи и разследва корупцията. И това упражнение да се извършва на всяка кръгла година.блиц

Публикувана на
27 Февруари 2024 година