Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Ерген 3 двойник на най-красивия турски актьор

Ерген №3 Алек Младенов и турският актьор Къванч Татлъту са  двойници! Това категорично обявиха зрители, които са фенове на българското риалити шоу и сериалите в южната ни съседка.
Приликите между двамата са толкова много и толкова натрапчиви, че двамата могат да бъдат объркани или набедени за близнаци, категорични са фенове пред малкия екран.
Алек и Къванч силно си приличат визуално, което се допълва от еднаквите им прически и цвят на косите. Със сигурност изпъква и това, че българин и турчин са с ясно изразени сини очи.
Животът им на двойници спира дотук, като започват различията. Алек е на 28 години и има собствен бизнес в сферата на транспорта, докато Къванч е на 40 години и се изявява като актьор и модел. Младенов няма жена до себе си и точно затова раздава рози в "Ергенът", за да открие любовта на живота си.
От 2002 г. Татлъту има връзка с Мис Свят 2002 Азра Акън. След две прекъсвания в отношенията им през 2013 г. се разделят окончателно. На 19 февруари 2016 г. турският актьор сключва брак със стилистката Башак Дизер, като Къванч е баща на момченцето Курт Ефе Татлъту.
Новият ерген, когото мнозина от жените определят като голям красавец, вече търпи и критика за поведението си в първите два епизода на риалити шоуто. Според зрителки Алек се държи инфантилно на моменти, носи неподходящи костюми и прекалено много използва паразитни думи като "яко", "кофти" и "кеф"./bgdnes.bg

Публикувана на
27 Февруари 2024 година