Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 4620 пъти

Овен
Днес може да постигнете нещо голямо и важно стига да сте изцяло концентрирани върху задачата и проблема. Не се разсейвате, вложете цялото си внимание, знания и старания за постигането му. До вечерта ще се похвалите с победа. Ако решите да движите повече дела, ще объркате конците и нищо няма да свършите като хората. Днес и утре може да сключите успешни и перспективни договори.
Телец
Днес имате шанс да уловите голямата риба, но е вероятно да се разконцентрирате и разсеете с много ангажименти и да пропуснете момента. Ако нещо занимава съзнанието и амбицията ви, концентрирайте се над него и докато не го уредите не поглеждайте в друга посока. Спазвайте закона и ще сте защитени. Тази нощ ще сънувате пророчески сън, който ще предложи решение на проблема ви.
Близнаци
Днес е лесно да отхвърлите съмненията и да вземете важно решение, което ще покаже доколко сте помъдрели и как оценявате ситуацията. Съсредоточете се върху основните си дела и не поглеждайте настрана. Едно разсейване може да ви коства много и да ви отнеме повече възможности и шансове отколкото предполагате. Целта е на една ръка разстояние, протегнете ръка и ще е ваша.
Рак
Днес и утре за вас ще действат само благи и хармонични аспекти. Ако се концентрирате върху основната си цел до вечерта може да я постигнете или да свършите основната работа по сделки и договори. Активизирайте се максимално и в посока на имотните дела. Уредете данъци, такси и наемни отношения. Всичко може да се нареди по най-добрия възможен начин, подредете приоритетите.
Лъв
Днес ви предстои голям лов, но на моменти може да се окажете и преследваната жертва. Ролите ще се сменят, конкуренцията се обединява и може да ви атакува в гръб. Постарайте се да защитите позициите, гледната си точка и работното си място. Ще срещате натрапници на всички нива в живота си. Днес и утре изневерявате или ви изневеряват, някой ближе рани и излиза от играта.
Дева
Днес и утре за вас ще действа пръстът на съдбата. Може да се окажете на точното място в подходящия момент и да получите изгодни оферти. Не си променяйте програмата и когато свършите важната работа, тогава поглеждайте към нещо друго. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите верния избор и посоката, която трябва да следвате. Всеки ще получи своето откровение.
Везни
Днес е важно да спазвате уговорките, да карате по предварително очертаната план-програма. Не поглеждайте встрани, независимо изкусителните погледи и предложения. Всяко разсейване ще ви коства много и ще ви остави с празни ръце и самотно сърце. Ще се случват събития, които ще компрометират вредните за вас варианти. До вечерта ще се похвалите с победа.
Скорпион
Луната навлиза в Скорпион и до вечерта прави чудесен аспект с Меркурий, Слънце и Сатурн, но и опозиция с Юпитер и квадратура с Марс и Венера. Внимавайте да не изпуснете питомното в желанието да хванете дивото. Не се отмятайте от планирани и уговорени срещи, не променяйте клаузи и цени по договори и обгрижвате приятелите вместо да ги товарите с още задачи и проблеми.
Стрелец
Ден на костенурката, бързайте бавно, преследвайте точно определена цел и не позволявайте на никой и нищо да ви отвлича вниманието. Всяка крачка встрани от зададената програма ще ви вкарва в неприятности и ще изисква допълнителни разходи. Не се спирайте с непознати, а и познатите ще се опитват да ви вкарат в своята кошара от нереализирани амбиции и претенции.
Козирог
Ден за постигане на крайни цели и за подписване на договори след дълги преговори и проучвания. Концентрирайте се над най-важното в момента, не си насрочвайте други срещи докато не свършите определената като приоритет работа, среща или сделка. Абстрахирайте се от всички странични въздействия, не коментирайте с друг предложените клаузи по сделки и договори.
Водолей
Днес действате разсеяно, опитвате се да тъчете на два стана, да вършите няколко дейности и да отидете на две срещи. С такава политика ще останете с празни ръце и с разбито сърце. Концентрирайте се върху най-важната задача за деня и чак когато я свършите и отхвърлите като ангажимент започнете нещо друго. Родените в първата декада са в рискова юридическа позиция.
Риби
Луната навлиза в хармоничния ви Скорпион и сключва перфектен аспект с Меркурий, Слънце и Сатурн. За родените около 1 март ще действа пръстът на съдбата, ще се случват събития, които ще ви отварят път напред към перспективни цели и професионални позиции. Важното е във всеки момент да знаете какво искате, да не си променяте целите и да докарате започнатата работа да край.
telegraph.bg

Публикувана на
29 Февруари 2024 година