Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Аре ма, овцо, докога ще те чакам!“

Кремена Хлаваджиян оплю България в просторно интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо. Същата България, благодарение на която с мъжа й Маги са милионери. На дизайнерката й било дошло до гуша от това да чете всевъзможни писания за себе си и за семейството си. Затова и била на косъм да зареже всичко в България и да замине с мъжа си за Италия, където се чувствали чудесно.
„Няма да спра да ходя в Италия, а дали ще си тръгнем оттук, понятието вече не е както преди. Много ми се щеше да излезе, че оставяме бизнеса тук, защото толкова бях побесняла наскоро, то не са един и два случая. И бях казала на Маги, че сядам да пиша пост, че си тръгваме и няма да я гледаме тази простотия“, каза в интервю за Нова телевизия Кремена.
Съпругата на продуцента Маги Халваджиян не спря да се оплаква от родината си, хората тук, съгражданите си и как нивото е толкова ниско. „Аз съм малък човек и карам големи коли. Много ми е трудно да си взема билетчето от паркингите на моловете, особено като карам и електрическа кола. В този момент говорих и по телефона, цялото това нещо е забавило човека зад мен, който започна да ми крещи: „Аре ма, овцо, докога ще те чакам”. Това възмутило дизайнерката, която не иска да живее сред такива хора, но гледа нещата само от собствената си камбанария.
Голяма част от задръстванията в София са именно от такива като нея, които нарушават правилника за движение по пътищата, говорят си по телефоните, правят забранени маневри и не знаят защо са зад волана на автомобила. Шофьорската седалка не е времето за чатене по телефона, за водене на разговори, селфита и други странични занимания.
„Госпожата не може да чака да се променят хората, но някой е длъжен нея да я чака на колонката в мола да си говори по телефона, което е забранено при шофиране. Не й харесва да живее в България, но й харесва да си развива бизнеса тук. Точно заради такива като нея България няма да се промени” – коментират в социалните мрежи.лупа

Публикувана на
29 Февруари 2024 година