Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Наръгалият две деца спял с чук и нож под възглавницата

21-годишният мъж с български произход, който нападна две деца в Германия е напуснал дома на баща си с чук и нож. В сградата той срещнал двете жертви - 9-годишно момиченце и неговият братовчед на 10.
Първото дете е било намушкано с нож във врата и тежко ранено, съобщава немското издание "Фокус". След това нападателят насочил ножа си срещу лицето на момчето. То отчаяно се опитвало да защити главата си с ръце.
Свидетел станал случаен минувач, който се развикал, но това не спряло нападателя. Бащата на българина чул крясъците и успял да сложи край на кървавата баня. Той дръпнал сина си и му взел чука и ножа. Държал го до пристигането на полицията.
„Той живееше с майка си до преди месец и създаваше само проблеми там. Тогава полицията го доведе при мен“, заяви бащата пред вестник Bild.
По думите му синът му не е напускал апартамента нито веднъж преди престъплението. „Той беше само в интернет на мобилния си телефон и почти не се хранеше". И добавя, че младежът винаги държал под възглавницата си нож и чук.
„Вчера той изведнъж излезе облечен от стаята си. Попитах го къде иска да отиде, но той просто замълча. Тъй като не бях сигурен какво възнамерява да направи, го наблюдавах през прозореца. Тогава внезапно видях, че той държи нож и чук в ръката си и бързо го последвах." /дарикнюз

Публикувана на
01 Март 2024 година