Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в петък

Видяна: 4580 пъти

ОВЕН
Ден за старт на нови дейности и инициативи. Планирайте преговори с настоящи и бъдещи партньори, говорете и с шефа за повишение или преназначение на престижна и добре платена позиция, кандидатствайте за нови длъжности и места, където може да развивате успешно дарби и потенциали. Ден на подадените ръце. Едно пътуване и преговори на място ще донесат късмет.
ТЕЛЕЦ
Днес сте включени в стар кармичен кръст. Ще имате съдбовни срещи, които ще ви изправят пред взимането на отговорни решения. Пътувайте и преговаряйте на място, бъдете внимателни на пътя и спазвайте правилата. Може да си стиснете ръцете с изгоден договор и поръчка или тотално да се разграничите и разделите с досегашните си партньори. Не повтаряйте отново старите грешки.
БЛИЗНАЦИ
Днес имате шанс да победите дори и в игра, която не се води по правилата. Точно липсата на репери и опорни точки ще извади някого извън играта и ще ви помогне да се окопаете на стабилни позиции. Не се успокоявайте, търсете подкрепа и се обградете със съмишленици. До два дни може да очаквате колективен отпор от страна на обединената конкуренция и опозиция в живота ви.
РАК
Пътувайте, планирайте срещи на място и подпишете нови договори. Всичко уредено днес ще носи стабилност и ще издържи проверката на времето. Сложете край на ограниченията, търсете по-добро място за развитие на дарби и таланти. Утре една врата ще се затвори, побързайте да свършите всичко важно и належащо. Днес и за любовта ви няма спирачки и ограничения.
ЛЪВ
За родените във втората декада този ден носи проблеми, трудности при пътувания и в общуването с непознати. Луната от Скорпион и планетите в Телец са в конфликт със Слънцето ви. Внимавайте с изневерите, но може да разберете за такива. Ден на нестандартния секс, който може да ви докара и компромат и да навреди на репутацията ви. От всички страни ви наблюдават и преценяват.
ДЕВА
Чудесен ден за пътуване, за гостуване, за делови и приятелски срещи, за сондиране на мнения, за уреждане на нови договори и сделки. Ще имате полза от участия в съвместни инициативи, може да намерите отдавна търсената среда и хората, с които до вървите напред. Рекламирайте се, не се ограничавайте, дайте свобода на изявата, дарбите и действията си. Ден на подадените ръце.
ВЕЗНИ
Действайте активно на всички нива. Уредете си любовни и партньорски срещи, подпишете нови договори, влезте в нова среда и привлечете нови хора в живота и дейността си. Денят се свързва с колесницата на победата, с успешните пътувания и делови срещи, които в бъдеще ще отворят нови хоризонти както в работата, така и в личния ви живот. Не отклонявайте предложения и покани.
СКОРПИОН
Днес всичко ви е позволено, само в любовта не правете експерименти. Лесно може да изневерите на собствения си стил и да попаднете на рисково и нестандартно партньорство. Нека забраненото си остане забранено. Настройте се на вълна пътуване, и огледи на място, може да намерите отдавна търсения терен или обект. Бъдете справедливи и чисти в отношенията и сделките, които сключвате.
СТРЕЛЕЦ
Активен и творчески ден, планирайте пътувания, делови и приятелски срещи. Може да влезете в нова среда и група, където ще реализирате големите си мечти. Получавате подкрепа в труден момент и покана, която не се прави всеки ден и на всеки. Бъдете честни и искрени и ще се радвате на почтеност. Подписвате изгодни договори и реализирате печалба.
КОЗИРОГ
Днес може да се постигне много с подкрепата на доверени хора и предан екип. Пътувайте, преговаряйте на място, уточнете позициите и офертите си с потенциалните клиенти, съюзници и съдружници. Може да се раздели неделимото и да се обеднят различни интереси и позиции в името на общите приоритети. Водете преговори, предложете изгодни оферти, сключете нови сделки и договори.
ВОДОЛЕЙ
Родените около 10 февруари са на път към рисков избор в любовта и секса. Не си правете експерименти с чувствата си и с тези на партньора. Денят е добър за пътуване и гостуване. Животът ви може да тръгне в непредвидена и нежелана посока. В хороскопа ви действа стар кармичен кръст. Внимателно претегляйте всяка ситуация преди да вземете окончателното решение за промяна.
РИБИ
Ден на неудържимо движение напред и нагоре към важни цели и позиции. Пътувайте, уредете си срещи с потенциални партньори в бизнеса и в живота. Бъдете честни, не спестявайте истината на тези, които ви се доверяват. Сключените договори ще са дълготрайни и материално обезпечени, ще се поднови старо сътрудничество и някой ще се премести на ново място. Късметът ще ви следва.

Публикувана на
01 Март 2024 година