Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Готви, пее, танцува, имитира! А как рисува!“

„Владимир Зомбори е моят фаворит! За мен той е победителят в „Като две капки вода“!“ Това разкри Мис България 2020 Венцислава Тафкова, която се оказа голям фен на актьора.
Пловдивчанката подкрепя звездата от „Вина“ не само защото и двамата са от един град, но и заради невероятните таланти, които показва в различни сфери.
Преди време двамата участваха в „Черешката на тортата“ заедно с Елена Бозова, Ирмена Чичикова и Стефан Щерев. Още тогава Зомбори направил силно впечатление на Тафкова, като се оказва, че актьорът не само може да готви, но и твори прекрасно. Владо нарисува портрет на миската, който тя пази и до днес и показа на своите последователи в Инстаграм.
„Невероятен човек и талантлив актьор! Обожавам хора, които показват талант във всякакви сфери – той готви, пее, танцува, имитира! А как рисува…“, хвали го моделката.
Зомбори успя да завладее сърцата на публика и зрители в „Като две капки вода“ още със старта на сезона в превъплъщението си в Джъстин Тимбърлейк. Към момента той е фаворитът за голямата награда. /хотарена

Публикувана на
01 Март 2024 година