Архив на публикациите

Какви имена носят успешните жени

Нашите предци са вярвали, че между човек и неговото име има специална магическа връзка. Те смятали, че именно то най-пряко влияе на съдбата на собственика му. Може да изгради характера му, да начертае каква ще е професията му, да бележи дори избора му на половинка.
Много е важно да подбирате внимателно името, което ще дадете на дете си. Астролозите са напълно съгласни по темата. Според тях всичко се закодира още при раждането на всеки. Има няколко женски имена, които привличат финансовото благополучие, успеха и късмета във всичко, с което се захванат.
Сега ще ви разкрием кои са те.
Екатерина
Успехът на жените, притежателки на това име, мое да се проследи най-малкото в историята. Има две императрици, които са го носили и безспорно са имали огромен успех като владетелки.
Жените с това име притежават изключителни способности, те са родени за лидери, харизматични са, интелигентни, талантливи и много отговорни.
Освен това са много красиви.
Те обикновено анализират действията си и са приятелски настроени. Бързо стигат до желаните неща.
Една от суперсилите на това име е харизмата им да привличат точните хора към себе си и то в най-правилния момент.
Светла
Постигат целите си без значение от пречките. Това е мотото, което бележи живота на всички дами, носещи това име. Те са целенасочени и много упорити. Нищо не може да ги спре по пътя за постигане на целите им.
Те са много активни и енергични натури. Не обичат да губят времето си напразно и да хабят излишна енергия за неща, които според тях не си струват.
Точно това ги доближава максимално до мечтания начин на живот.
Александра
Това е име на жена, която е истински воин и унищожава всичко по пътя си Тези дами не се интересуват от трудностите. Не общуват с хора, които не им допадат.
Дамите, носещи това име знаят какво искат от живота. Те са смели и силни и използват всички възможни методи, за да постигнат целите си.
Мъдри са, предприемчиви но и самокритични. Те винаги вдигат глава след трудности и проблеми и често се радват на пари и успехи./jenata.blitz.bg

Публикувана на
01 Март 2024 година