Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

На бг Барби отказват повече да й помпят джуките

Бг Барби се оплака, че нейния лекар отказал да й помпа повече устните с хиулорон Той, който от години уголемява джуките й заявил, че ако продължава може да си докара некроза на устните и лицето си.За това се оплака момичето с най-големите джуки в социалната мрежа.
Само че Андреа Иванова от Бургас не се отказала. Гордата собственичка на най-голямата уста заяви, че ще продължава да слага филъри в устата си.
„Той като не иска, не иска, загубата е за него. Намерих в нета немска лекарка, която защитава момичетата с уголемени устни. И не се притеснява да им прави процедури. Тогава реших да се свържа с нея. И тя да продължи да ми прави промени по лицето ми, щом в България ми отказват“, заинатила се е бургазлийката.
Затова Бг Барби възнамерява да лети дотам, за да продължи да уголемява джуките си. Но първо й предстои да се дипломира в Софийския университет със специалност „Немска педагогика“.
„Свикнала съм с хейта, аз съм над нещата“, фука се джукестата мадама.
Досега Бг Барби е пръснала над петдесет бона, за да реализира мечтата си и да се превърне в известната жива кукла. Освен джуките, тя подобрява скулите и брадичката си, като рекордът й е шест вливки за броени часове.

Публикувана на
02 Март 2024 година