Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Пролетен хороскоп за всяка зодия

С идването на един от най-романтичните сезони, може би сте все по-нетърпеливи да узнаете какво ви очаква. В следващите редове ще ви споделим какво са подготвили звездите за всеки един зодиакален знак.
Овен

Представителите на зодия Овен са пламенни и мразят да им се казва какво да правят – в крайна сметка те са огнен знак. Скъпи Овни, през пролетта вие имате допълнително разрешение да бъдете малко по-диви и хитри от обикновено. Ако сте Овен (или имате асцендент Овен), може да кипите от креативност в този период от годината. Запишете идеите си възможно най-бързо. И тъй като бързината е вашата силна страна, не би трябвало да имате проблем.

Секторът от вашата карта, който управлява любовните връзки, сега е подчертан, така че очаквайте малко вълнение в любовния си живот. Разпалете креативността чрез водене на дневник; отидете на среща; дайте приоритет на времето за игра с децата си.
Телец
Когато настъпи пролетното равноденствие, луната ще бъде във вашия дом и семейство, което означава, че сте склонни да искате да останете „в тъмнината“ още малко. Разбира се, вие сте известни с това, че обичате дома си, но този цикъл може да ви накара да се почувствате леко „приковани“ към дома. С щастливия Юпитер, който се сближава с непредсказуемия Уран, умът ви вероятно ще бъде изпълнен с планове за далечни дестинации, дори ако тялото ви иска да остане на сегашното си местоположение.
Ако наскоро сте почувствали неловко мълчание с членове на семейството, можете да очаквате с нетърпение време за така необходимото възстановяване на връзката. Как да прекарвате свободното си време тази пролет? Добавете малко цвят към дома си; планирайте вечер за семейна игри; запишете всякакви творчески идеи, които ви връхлетят.
Близнаци
Това е особено социално време за Близнаците. Вие сте привлечени от общуването по принцип, но сега още повече! Луната попада във вашия дом на общуването по време на пролетното равноденствие и това ви носи нови познанства. А с дарбата си за остроумие и игра на думи вие вече сте известен като най-забавната зодия. През това време обаче вашият бърз ум ще бъде много търсен.
Използвайте дарбата си и си запишете на лист всичко, очертаващо следващия ви проект или план. Вашите идеи сега са златни. Какво да правите през пролетта? Създайте си табло, на което да визуализирате чрез снимки целите си; срещайте се по-често с приятели.
Рак
Като Рак, вие поставяте взаимоотношенията пред материалните въпроси. Към края на март, вероятно ще видите, че отношенията и успехът не се изключват взаимно. И това пролетно равноденствие вероятно ще ви помогне да развиете финансовата си проницателност. Бихте могли да се забавлявате, научавайки за различни инвестиционни стратегии, или просто да знаете, че освобождавате място за ново богатство, като изплащате старото.
Хора със стабилни връзки биха могли да ви запознаят с нови приятели и колеги, които ще помогнат на кариерата ви. Вашите най-близки приятели и семейство ще бъдат най-голямата ви подкрепа. През тази пролет ви съветваме да слушате подкасти, свързани с финанси; да си сътрудничите с бизнес колеги; да запишете и заявите вашите мечти и цели.
Лъв
С луната във вашия яростен огнен знак по време на пролетното равноденствие е вероятно да се почувствате допълнително мотивирани да успеете. С неотдавнашното преместване на Уран в противоположния ви знак, Водолей, вие сте малко по-навътре зад кулисите от обикновено. Е, тези дни са към своя край, поне за известно време. Ще се радвате на светлината на прожекторите. Знаете, че сте най-добрият човек, който да поеме отговорността на работния фронт, а също и да служите като жив пример на близките си.
Бъдете вдъхновението, което сте, скъпи лъвове! Не се сдържайте. Какво да правите по време на пролетното равноденствие: стремете се към лидерски позиции; четете книги за личностно развитие; разпалете отново страстта във вашите взаимоотношения.
Дева
С бавен и стабилен Сатурн в опозиция към вас, не е нужно да работите толкова усилено, скъпи Деви. Урокът, който трябва да научите е как да се отпуснете. Тази пролет е страхотно време за медитация, записване на мечти, поставяне на цели и водене на дневник. Вселената ви пази и може да ви изпраща съобщения чрез интересни синхроничности и привидни съвпадения. Обърнете им внимание!
Връзките ви са склонни да се задълбочат през този период, тъй като сте по-настроени към разкриване на най-съкровените си чувства. През този период дайте приоритет на духовността и медитацията; споделяйте мечтите си; създавайте спомени със семейството.
Везни
Вие сте известни като един от най-интелигентните зодиакални знаци, скъпи Везни! Вие ще процъфтявате, прекарвайки време с най-начетените си приятели. Пролетното равноденствие подчертава вашите приятелства и сега е моментът да вложите повече енергия в тях. Ще се почувствате много по-леки и по-жизнени, когато сте заобиколени от хора, които харесвате.
Везните са склонни да бъдат много фокусирани върху романтичните връзки, но тази пролет вие ще сте напът да научите, че понякога е по-добре всичко да остане в сферата на платоничната любов. Тази пролет планирайте разходка с приятели; направете списъци със задачи; подобрете техническите си умения.
Скорпион
Пролетта предизвиква у вас силно желание да се придвижите нагоре по стълбата на успеха или да изградите своя собствена стълба и да работите за себе си. Имате всички основания да се чувствате уверени и трябва да яхнете тази вълна със самосъзнание и самоувереност. Хората ви вярват повече, защото изглежда, че знаете какво правите. Вие знаете как да осъществите плановете си! Но намерете баланса.
Прочетете книги, които се отнасят за вашия зодиакален знак. Така ще можете да дадете почивка на мозъка си от твърде много стратегии. И с Венера, Сатурн и Нептун във вашия дом на романтични връзки, може да се почувствате малко по-склонни да покажете своята мека страна по време на този цикъл на пролетно равноденствие. Тази пролет следвайте визията си за кариера; преследвайте романтиката с плам; починете си и се заредете физически.
Стрелец
Стрелците са известни като един от най-щастливите знаци в зодиака и това е особено вярно в момента. Пролетното равноденствие преминава през вашия дом на пътуване и подчертава желанието ви да изследвате непознати земи. Където и да отидете (дори и да не е толкова далеч от дома), не забравяйте да научите за културата, планирайте да видите местните забележителности и да опитате различни видове храна.
Сатурн, който преминава през вашия семеен дом, също прави възможно вашите роднини да са най-добрата компания, с която да пътувате. През тази пролет се запишете на курс; научете за нови култури; планирайте лятната си ваканция.
Козирог
Може да имате репутация на вълк единак, скъпи Козирози, но това е времето, в което можете да се съсредоточите върху сътрудничеството с другите. Хората знаят, че имате интелигентност и дълбочина и това ви прави страхотен колега. Просто имайте предвид, че вашата интензивност, макар понякога да е благословия, може да бъде и проклятие. Можете да практикувате техники за облекчаване на стреса въз основа на вашия зодиакален знак и след това да влезете в ново партньорство с енергия и ентусиазъм.
Козирогът управлява коленете и ставите, така че внимавайте с тези части от тялото и правете редовно стречинг. Практикувайте възстановителна йога и се наслаждавайте на сауна и плуване. Освеженото ви тяло ще ви помогне да мислите по-ясно. През тази пролет резервирайте спа ден, за да се освободите от стреса; сътрудничете си творчески и професионално; впуснете се в нова връзка.
Водолей
Родени сте под най-рядката зодия – Водолей и понякога сте трудни за разбиране от близките си. За щастие, пролетното равноденствие подчертава любовта и връзките, така че вярвайте, че ще бъдете разбрани. Това е голяма година за вас като цяло, с вашия управител Уран, който е във вашия знак (и пътувате през него през следващите две десетилетия!).
Така че вместо да се фокусирате само върху екзистенциалните мисли, оставете да се появи една по-нежна и гальовна ваша страна. Любимите ви хора се опитват да разберат какво чувствате, така че се чувствайте свободни да им покажете. Тази пролет отворете сърцето си за любовта; отидете на обяд с нови приятели; променете обичайните си фитнес тренировки.
Риби
Риби, известно е, че имате въображение, но да останете организирани може да бъде предизвикателство. За щастие влиянието на пролетното равноденствие вероятно ще ви помогне да създадете някои нови навици. Можете да бъдете една от най-учтивите зодии и с това си предимство можете да поискате от подходящите хора да ви покажат своите организационни трикове. Не всичко обаче е работа.
Освобождаването на място в графика ви ще ви остави повече време за любов и романтика. Използвайте своя партньор като вдъхновение, за да направите средата си на живот по-привлекателна. Когато сте по-малко притеснени за спазването на крайните срокове и се чувствате по-комфортно в чистотата на вашия организиран дом, ще се почувствате по-секси и по-отворени към тръпката от влюбването. Тази пролет разработете ежедневна рутина; планирайте романтичен престой; разчистете гардеробите си.az-jenata.bg

Публикувана на
02 Март 2024 година