Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 4480 пъти

Овен
Ден за прояви на милост и състрадание. Не се занимавайте с нищо амбициозно, а помислете как да помогнете на близък, колега или приятел в труден момент. Жестовете от този ден ще се помнят и ще се връщат многократно като проява на загриженост и обич. Включете се в спонсорски начинания. В тежък и за вас момент идва подкрепа, ще ви се помогне да постигнете една мечта.
Телец
Ден за спонсорски инициативи. Направете някои жестове и се включете в благотворителни инициативи. Добре е да кандидатствате за субсидии и стипендии, за всякакъв вид странична подкрепа и финансиране. Всеки жест ще е от значение и ще ви носи активи. Колкото дадете толкова и ще получите. След 16 ч вече мислете само за себе си, идете на фризьор и козметик, утре ви чака важен ден.
Близнаци
Марс навлиза в Риби, а Луната в Дева. Така се образува кармичен кръст за родените в първата декада. Поставени сте между чука и наковалнята. Смирете претенциите, не се занимавайте с нищо амбициозно. Днес е денят на жестовете на внимание, които сближават и помагат да се забрави миналото. Направете едно добро дело, помогнете на някой в нужда, а друг ще помогне на вас.
Рак
Днес за вас ще действа пръстът на съдбата. Ще се случват събития, подкрепящи амбициите и личната ви инициатива. Може да срещнете бъдещи спонсори и да получите подкрепа в труден момент. Кандидатствайте за странично финансиране, включете се в спонсорска програма и вашите проблеми ще се решат. Правете това, за което ви молят, не давайте съвети, не предлагайте решения.
Лъв
Участвайте в спонсорски и благотворителни начинания. До 16ч. нищо амбициозно да не се започва. Тенденцията е към загуби, ако мислиш само за себе си и не си склонен да помогнеш на друг в критичен за него момент и избор. Всеки жест ще ви се връща, а направеното с любов ще ви свърже и с любовта. Проблемът е, че в момента доминират неравностойните и компромисни връзки.
Дева
Днес молитвите ни се чуват и сбъдват. Помогнете на някой в трудно положение и вашите нужди ще се удовлетворят. Колкото дадете днес, толкова ще получите утре. Ако мислите само за себе си ще изпаднете в изолация и ще ви се откаже съдействие в труден момент. Днес Луната навлиза в Дева, а Марс в Риби. Ще срещате агресивна опозиция, вероятни са изневери и компромати.
Везни
До обед бъдете готови да окажете съдействие на всеки, който ви потърси с молба за помощ и подкрепа. Ден на сърцето, покажете и докажете любовта си към тези, които са ви на сърце и стимулират душевните ви стремежи. Вечерта може да ви поканят на важна среща, постарайте се да изглеждате на ниво. Ще ви преценяват първо по визията, а после по ума, възможностите и дарбите.
Скорпион
Марс навлиза в Риби и бърза на среща с Венера и Сатурн. До слънчевото затъмнение на 8 април предстои пренареждане в матрицата, което ще позволи да се направят качествени промени в начина ни на работа и живот. Ще има и нежелани реакции, но като цяло в момента започвате да доминирате не само в любовните връзки, но и в професионален, личен и политически план.
Стрелец
Луната навлиза в нехармоничната ви Дева и до вечерта осветява подозрителният за вас съвпад на Венера и Сатурн. Вероятни са изневери или разбирате за такива. Не е изключено да се разрази тежък семеен конфликт. Може да се разкрие и връзката ви по месторабота, а това ще наложи неприятни рокади и премествания. Бъдете внимателни, не давайте храна на ламята-клюка.
Козирог
Не започвайте деня с претенции и амбиции. До обед нищо важно за вас не потръгва, докато не сте се погрижили за нечии проблеми и нужди и не сте удовлетворили желанията на партньора, на близките и приятелите. И на работното място свършете първо работата, която е от общ интерес, а след това тази, за която отговаряте лично. Вечерта ви предстои важна среща, бъдете на ниво.
Водолей
Днес никъде на отивайте без подарък. Ден на сърцето и на любовта. Обгрижвайте близките и децата, посетете приятели и роднини и помогнете в посоката, в която имат нужда. Марс напуска вашия знак, поне един дразнител ще изчезне от живота и дейността ви, ще се почувствате пречистени и добри, ще простите и ще ви простят. За вечерта се очертават срещи, на които обирате овациите.
Риби
Ден за смяна на тронове, места и позиции. Марс навлиза в Риби, а Луната в знака на опозицията ви Девата. В следващите два дни може да се натоварите с чужди проблеми и конфликти, ако не сте критични към любовните си връзки и авантюри. Не изпускайте питомното в стремежа да хванете дивото. Въздържайте се от пътувания, ако половинката ви не ги приема с радост и разбиране.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Март 2024 година