Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Меган Фокс пръснала куп пари по пластични хирурзи

Т я е коронясвана като една от най-сексапилните жени в света безброй пъти и е натрупала милиони от сделки с модни къщи и козметика за красота през последните две десетилетия.
Но напоследък външният вид на Меган Фокс раздели мненията, като някои твърдят, че тя е изглеждала почти неузнаваема миналия месец, по време на Супербоула.
Оказва се, че Меган е пръснала една камара пари за куп корекции по себе си, включително пластични операции. Сега сексимволът призна, че е похарчила около 30 000 долара за три корекции на гърдите през последните 16 години – заедно с операция на носа, ботокс и лазерни хирургични процедури.„Гърдите ми са фалшиви, откакто бях на 21 или 22. Направих ги между първия и втория филм за Трансформърс. Но аз ги направих тайно, защото всеки го правеше, но не трябваше да си личи. Винаги съм искал големи цици", призна в откровено интервю в подкаст актриста.
Когато родила тримата си сина Ноа на 11 години, Бодхи на 9 г. и Джърни на 7 г. от брака си с актьора 90210 Брайън Остин Грийн, отново уголемила гърдите си.„Направих го, след като приключих с кърменето на децата си. Не знам къде отидоха, но изчезнаха. След това - третото увеличение на бюста ми беше съвсем наскоро, защото при предишния път нямах достатъчно телесни мазнини, за да прикрия следите от операцията, а те си личаха", разкри Фокс.
По време на разговора за третото уголемяване, актрисата заяви, че помолила хирурга да ѝ даде „стриптизьорки цици“.
По думите ѝ здравословното ѝ състояние било такова, че не реагирало добре на обща анестезия. В тази връзка казала на лекаря, че ако ще боледува дълго време след операцията, по-добре да се събуди с най-големите цици, в които може да ѝ сложи. „Той ми сложи 32D, което не е толкова голямо, просто изглеждат големи на тялото ми, защото тялото ми е мъничко“, посочи тя.
В подкаста Call Her Daddy Меган разкри, че е имала друга процедура заедно с инжекции на лицето си, но отказа да посочи каква.„Никога не съм имала липосукция или контуриране на тялото или нещо подобно“. Никога не съм правила лифтинг на лицето, нито странично повдигане на веждите, въпреки че бих искала. Няма повдигане на вежди, никога не съм правила конци (нехирургична процедура за лифтинг на лицето, използваща влакна). Това не е заради някакви морални неща, просто наистина не вярвам, че работят и също се страхувам, когато трябва да направя лифтинг на лицето. Много се изкушавам да отида да ми опънат веждите докрай. Това изглежда забавно и можете да го направите в обедната почивка. Разбирам защо е толкова изкушаващо", заяви актрисата.
Натискът от страна на нейната филмова и модна кариера накарали Меган да промени тялото си, като през 2009 г. призна, че страда от ниско самочувствие.
Сега вече тя се чувства по-комфортно в тялото си, но призна, че би легнала отново под ножа.

Публикувана на
22 Март 2024 година