Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 4260 пъти

Овен
Днес отношенията на околните ще повлияят негативно на вашите връзки и чувства. Усеща се някакво напрежение, разговорите не протичат така както ги планирате поради скрити мотиви и неизяснени отношения във връзките. Постъпете директно, попитайте какъв е проблема. Идете на козметик и фризьор, променете прическа и визия. Полезните продукти и мисли чудесно се усвояват.
Телец
Днес и утре Луната от Дева ще отвори нови пътища и подходящи контакти за земните знаци. Пътувайте, посетете приятни места и хора, участвайте в състезания, доставете си радост за сетивата. Много неща ще се променят във ваша полза и интерес. Ще усвоите нови умения, може и да обучите и научите някого на вашите. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират.
Близнаци
Родените във втората декада са пред болезнен избор в любовта. Ще правите компромиси, за да постигнете целите си. Търсете допълнителни информации за начинанията, които стартирате. Никъде не отивайте без подготовка. Постарайте се да изглеждате на ниво, идете на козметик и фризьор. Всяка промяна във визията ви ще се отразява положително на отношенията с околните.
Рак
Днес попадате в обектива, ще се говори за вас, ще ви обсъждат приятели и врагове, ще ви хвалят и критикуват. Постарайте се да изглеждате на ниво, сложете нов тоалет, променете подхода и излъчването си в желаната посока. Важното е веднага да хванете погледите. Нека другите ви видят в нова светлина, така и отношението към вас ще се промени, ще спечелите и оберете овациите.
Лъв
Ден на преобразяването, ще спечелите играта, ако още с появяването си на важно място оберете овациите и концентрирате погледите на другите върху себе си. Използвайте всякакви методи и действия в тази посока. Постарайте се повече, по външността ще ви посрещнат, по ума ще ви изпратят. Ако не направите впечатление в началото, после няма да ви обърнат внимание.
Дева
Тодоров ден. Честито на празнуващите. Облечете новия тоалет. Добре е за пътуване и гостуване, за участия в конкурси и състезания. Всяка среща е от значение, всяко предложение има бъдеще и носи късмет и за двете страни. Днес Луната от вашия знак е в опозиция на Венера и Сатурн от Риби, проблемите ще дойдат ако вървите към изневери и неравностойни любовни връзки.
Везни
Ден на пръстена и колелото. С всеки може да се стиковате и разберете. Кръвта и полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни. Какъвто и проблем да възникне ще се разреши. Ще получите важна информация, която ще посочи причината и зародиша на проблема и ще отстрани негативите. Денят е магичен, дава ни свежи сили и възможност да се справим с всяко неудобство.
Скорпион
Днес може да превърнете чуждата амбиция и агресия в своя сила. Лесно се акумулират енергии. Постарайте се да привлечете погледите, а от там и хората, които са обект на личния ви интерес. Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и притеснено ще тръгне нагоре, ще разпери крила и ще получи шанс за изява, а което е доминирало ще трябва да се посвие или да напусне позицията си.
Стрелец
Днес родените около 1 декември попадат между чука и наковалнята. Всичко при вас ще става с удар, натиск и поставяне на ултиматуми. Трудно ще се измъкнете от наложените ви отговорности, дори и да са чужд ангажимент. Съдбата завърта колелото на отношенията, а това налага да промените подхода и визията, да заемете твърда позиция и да не се отказвате от намеренията си..
Козирог
Днес енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Тествайте нови лечебни и козметични средства, наблегнете на полезните храни и влезте в полезни за работата и амбициите ви отношения. Ще се справите с всеки проблем и ще извлечете ползи от всяка среща. Почукайте на вратата, която в миналото е била затворена за вас, този път ще ви отворят и приемат.
Водолей
Очаквайте нова информация, осветяваща проблема, който ви мъчи и даваща възможност да го разрешите. Символи на деня са пръстена и колелото, тенденцията е ситуацията да се промени и това, което е било неглижирано и потискано да излезе на преден план, а доминиращото в момента да излезе от играта. Бъдете готови да реагирате на всяка промяна, излезте с нова прическа и визия.
Риби
Луната е в опозиция на Марс от вашия знак. Аспектът провокира опасни изблици на гняв и сърдене, които може да прераснат в агресия. Днес колелото на съдбата се завърта, слагате край на нетърпими отношения и връзки и поставяте условия. Ще изненадате околните с направените промени. Променете и визията си. Днес е важно да вземеш властта и да изпревариш нечии действия.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Март 2024 година