Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Скандалите вдигат хонорарите

Скандалите между Шакира и бившия й мъж Жерар Пике имат интересно парично изражение. Интересът към колумбийката с арабска кръв постоянно расте и тя вдигна парсата. Според актуалния ценоразпис на певицата, ако някой поиска тя да пее на частното му парти, трябва да се бръкне с 300 хиляди долара на час, съобщава Marca.
Тарифата е скочила със $100 хил. от началото на годината. Шакира не отбива мераклиите, въпреки че състоянието й се оценява на над 200 млн. долара.
Парите променят като с магическа пръчка отношението на известните личности към творческите им изяви.
Наемането на световна звезда като Адел е лесно, стига човек да може да си го позволи. Има утвърден списък от 20 промоутърски агенции, които предлагат всичко и за всеки вкус. На тезгяха са и динозаври като „Ролинг Стоунс“. Удоволствието да забият най-известните си парчета на частно струва малко над осем милиона долара, като това е само твърдият хонорар без разходи като транспорт и настаняване. Четири пъти по-евтини са колегите им от „Айрън Мейдън“, които в най-актуалния си състав взимат по два милиона за участие.
Поне осем милиона долара иска най-богатата певица в света Риана. Родената в Барбадос изпълнителка е разредила участията си покрай раждането на второто й дете и нейното присъствие на купон трябва да се планира с години напред. Риана е много популярна сред каймака на обществото с бутиковите си изпълнения за годежи, като за тези случаи тя е приготвила китка от хитове, включващи „Чадър”, „Руска рулетка”, „Диаманти” и т.н.
В каталога на Celebrity Talent International Бритни Спиърс и Марая Кери са включени с твърди мизи, започващи от кръгло един милион. Допълнителните харчове и за двете обаче са много сериозни. Марая Кери има много високи изисквания към чартъра, с който ще лети, както и към кетъринга преди и по време на самия ангажимент. До избухването на войната в Украйна Марая Кери бе един от най-популярните гост-изпълнители на купоните на руските олигарси.
В много широки граници е хонорарът на кралицата на попмузиката Мадона. За свое появяване Мадж иска минимум 1.5 млн. долара, но мизата може да скочи до пет милиона в зависимост от опциите. Тя има много участия по купони особено през летния сезон в Европа. Любимата й дестинация е Ибиса, като там тя дава всичко от себе си и присъстващите никога не съжаляват. Тези са обаче и участията й в по-ниския й ценови клас.
Според lambgoat.com, ексклузивно участие на „Куин“ може да се договори срещу хонорар от два милиона долара. Сходна цена е обявена и за участие на ветераните от „Игълс“.
Тихо и полека хонорарът на Джъстин Бийбър се е покачил с 500 хил. долара и вече е достигнал до 2.8 млн. Повишението се е случило след края на пандемията от коронавирус. Бийбър, както и колежката му Тейлър Суифт са изключително популярно присъствие на частни милиардерски партита в източното полукълбо. Той вече има няколко посещения в свръхбогатото Кралство Бруней. /телеграф

Публикувана на
24 Март 2024 година