Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в неделя

Видяна: 3900 пъти

ОВЕН
Най-добрият ден до края на месеца за делови и приятелски срещи, за съвместни инициативи, за преговори и напасване на отношения и връзки. Препоръката е да влезете в средата и в екипа, където чувствате най-малко напрежение, където ви обичат и ценят и където може да вършите с успех работата си, да тренирате и да се забавлявате. Някой влиза и в ново семейство с годеж и брак.
ТЕЛЕЦ
Това е подходящият ден за съвместна работа и творческа инициатива, за обвързване на всички нива и за търсене на подходящите партньори в живота. Символ е тръбачът, който свири сбор и ни събира в групи по интереси, чувства и амбиции. Внимавайте да не станете много на клона, Луната е в опозиция на Венера, вероятни са изневери. Не оставайте там, където се чувствате неразбрани.
БЛИЗНАЦИ
Днес и родените в третата декада ще изпият своята горчива чаша в отношенията. Не споделяйте идеите си, някой може да ги присвои, да ги използва и реализира преди вас или да направи ход, с който да обърка плановете ви. Очертават се и изневери. Сега е момента да се преместите в нова група по интереси и в нова творческа среда. Не оставайте там, където не се чувствате разбрани и оценени.
РАК
Днес се събираме в групи по интереси, дарби и позиции. Търсете мястото си в социума, уредете си срещи с хората, с които искате да бъдете заедно в бизнеса, в живота, в интелектуалната си дейност и занимания. Не оставайте в нехармонична и вредна за вас среда или там, където не може да се разберете, да живеете и работите в екип. Добре е да се спазва диета, изхвърлете отровите от тялото.
ЛЪВ
Днес може да привлечете симпатизанти за работата и дейността, по която работите или започвате в момента. Поканете на среща хората, които могат да ви помогнат и може да разчитате на тях. Ден на призив, тенденцията е да се събират единомишленици под знамената на една обща задача и цел. Влезте в ролята на организатора, вдъхновителя и ръководителя на проекта.
ДЕВА
Днес се събираме в групи по интереси. Постарайте се да намерите и да се внедрите в среда на единомишленици. Не оставайте там, където не се чувствате добре и има пречка за развитието на талантите и амбициите ви. Може да намерите нов треньор или учител за вас и децата и да започнете усвояването на важни уроци, знания и умения. Получавате най-доброто в ситуацията.
ВЕЗНИ
Ден за съвместни инициативи, за избор на екип, за среща с потенциални партньори и за проучване на нови възможности за развитие. Движете се в хармонична среда и сред хора, с които имате общи интереси и амбиции. Стартирайте нови начинания. Такъв силен ден може да чакаме цял месец. Не претоварвайте очите и не употребявайте силен парфюм, днес сетивата са много изострени.
СКОРПИОН
Днес се събираме в групи по интереси, предпочитания, лични и политически позиции. Ще се чувствате некомфортно в несвойствена среда, но ако намерите и отидете при себеподобни, при хора с вашия начин на мислене, с вашите стремежи и усещания ще си прекарате добре и ще установите полезни за бъдещето ви връзки. В този ден всеки ще чуе някакъв особен призив и ще го последва.
СТРЕЛЕЦ
Днес се оформят лагерите на влияние и групите за действие, тренировки и обучение. Трудно ще влезете в избраната среда, ще са ви нужни нечии протекции, за да получите пропуск, допуск и ключ. Родените в третата декада ще попаднат в доброволна или принудителна изолация, а това в бъдеще ще им коства много усилия и старания, за да се върнат отново в играта и да спечелят битката.
КОЗИРОГ
Днес може да привлечете подходящите хора в екипа си, да направите връзка с бъдещи партньори и съмишленици и да влезете в желаната за работа, живот и здравословни процедури среда. Бъдете настойчиви, не отклонявайте предложения и се постарайте да сключите обезпечаващи бъдещето ви договори. Днес от всички страни се чува призив, имате шанс да изберете най-доброто за вас.
ВОДОЛЕЙ
Край с изчаквателната политика. Днес е важно да направите своя избор на екип, да влезете в нова среда, да стартирате нов бизнес и започнете нова връзка. Тръбачът-съдба ни събира под знамената на личната ни мисия и отговорност. Може да намерите нови учители, лекари и треньори и да привлечете съмишленици за дейността, която стартирате или задълбочавате. Бъдете сред свои.
РИБИ
Доверете се на предпочитанията си, не оставайте във вредна и нехармонична среда. Денят е добър за избор на екип, за търсене на нови места и терени, на които да се внедрите и да извършвате определена дейност с точните хора. Не правете компромиси, идете там, където вече ви е отвело сърцето. Запишете се за нов информационен и обучаващ курс, привлечете верни съмишленици.

Публикувана на
24 Март 2024 година