Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 4220 пъти

Овен
Обстановката е коренно променена. Пълнолунието в знака на опозицията ви Везните натяга отношенията с претенции, конфликти и разправии. Ще срещате опозиция и натиск където и да отидете. Амбициозните ви начинания зациклят поради конкурентна атака и неразбиране от страна и на най-близките ви хора. Днес управлява змеят на страсти и желания, никой с никого не се съобразява.
Телец
Благовещение. Дано за всеки от нас съдбата да е приготвила блага вест и възможност да постигне това, към което се стреми. Пълнолунието носи пълнота в живота ни, а за някой и придобивка, която отдавна е очаквал. Проблемите ще дойдат, ако действате непремерено, ако исканията ви са прекалени и затрудняват околните. Днес се отварят апетитите ни на всички нива, спазвайте диета.
Близнаци
Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Ще спечелите, когато двама се карат и опитват нещо да разделят. В такъв момент вие може да приберете всичко и да ги оставите на сухо. Никой не прави компромис, защитете си интереса, използвайте всички лостове на принудата. Днес нападението е най-добрата защита, атакувайте.
Рак
Денят е зареден с агресия за родените в първата декада. Слънцето и Луната са в конфликт с вашето рождено Слънце. Трудно ще се разберете с родители и деца, може да се отиде към скъсване на отношения и на работното място. Може и да изживеете нещо приятно, но след това ще следват дни на конфликти. Не изневерявайте на партньора, на личния си стил на поведение и начин на живот.
Лъв
Днес всичко се постига с натиск и агресия, с притискане на по-слабите и неуверените и на тези, които по някакъв начин зависят от теб. Хората с лъвски амбиции и позиции налагат мнение и авторитет, поставят условията си на електората и се опитват да заемат върховни командни позиции в социума. Съветът е да защитавате справедливи каузи и да не влизате в разправии и скандали.
Дева
Пълнолунието провокира стаените амбиции и страсти, води ви към прекалявания на всички нива и носи опасност да излезете от личния си коловоз и да нагазите в непознати води. Внимавайте с алкохола и стимулантите, не се хвърляйте в необмислени начинания и не позволявайте на никой да ви провокира и въвлича в конфликти. Днес сте на прага на предателство в любовта и връзките.
Везни
Днес за родените в първата декада ще дава сили и ще помага пръстът на съдбата. Към 18 ч. е пълнолунието във Везни. Този ден идва със стимул и шанс да постигнете нещо важно в бизнеса и в живота, да уредите имотни и наследствени дела и да подобрите материалното си положение. Сега е момента да прокарате идеите си, да подпишете нов договор и да си издействате повишението.
Скорпион
Ден на предозиране както в чувствата, така и в амбициите. Отварят се огромни апетити за власт, постове и влияние. Отива се към прекалявания и в храната, бъдете внимателни с дозировките на алкохол и лекарства. Пълнолунието вади на показ това, което обикновено прикриваме. Ще доминира желанието да се разпореждате и да поставяте условия. Не нагнетявайте излишно обстановката.
Стрелец
Пълнолунието освобождава стаените страсти и импулси, днес „няма не искам и няма недей”. Действията са подчинени на желанието да имаш, да придобиеш и да вземеш, дори това да не е твое или да е против волята на другия. Активизира се змеят на желанията, а той не признава дипломатичния подход и изчакването. В момента искате всичко и сега, решени сте да вземете своето или чуждото.
Козирог
Обстановката при вас корено се променя, очаквайте агресия и натиск, провокации и конфликти. Конкуренцията готви удар и ви притиска в ъгъла на необходимостта да се взимат грешни, прибързани и неефективни решения. Нищо важно да не се предприема. Не се обвързвайте. На това пълнолуние Слънце и Луна са в конфликт със Слънцето на родените до 1 януари. Внимавайте.
Водолей
Пълнолунието в хармоничните ви Везни ще донесе придобивки, ще ви активизира за решителни действия в посока на личните ви амбиции, нужди и интереси. Днес и утре може да постигнете максималното в ситуацията и да излезете от зациклящите живота ви връзки. Ще се действа от позиция на силата. Поставете условията си, някъде ще са нужни и ултиматуми, за да има резултат.
Риби
Пълнолунието превъзбужда, вади на показ страсти и чувства, които до момента сте успявали да скриете. Лесно се влиза в интриги и полемики и още по-лесно се губи контрола в ситуацията. Някой ще ви провокира в желанието да ви използва като донор за реализиране на личните си амбиции и страсти. Помислете, пребройте до десет преди да кажете и направите нещо, което ще нанесе вреда.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Март 2024 година