Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Коцето изпил 7 тона алкохол

Константин е чудо на медицината. Така излиза, понеже при последната си медийна изява певецът заяви, че изпил 7 тона алкохол от началото на кариерата си. Сметката направи в интервю за предаването „Събуди се”, в което разказа за благотворителните си инициативи, но използва случая и да обори някои слухове за себе си.
„В умерени количества е полезно”, заяви Коцето, наливайки уиски в метални чаши, докато пътуваха с журналиста Красимир Боев към Дрен. Хитовият певец, който ползва услугите на шофьор, имаше среща младежи, които с общи усилия преобразили селото. Коцето им помогнал, включително и финансово, да си направят дискотека, в която да се забавляват.
„Карам внимателно. Въпреки че давам вид на някакъв олигофрен, който пие, там наркотици, всякакви други простотии, което е абсолютна лъжа. Защото човек 25 години на върха, не може да е такъв. Трябва да е отговорен, последователен в действията си, в работата си. Но щом на хората им харесва...”, сподели Коцето. Той даже се гневи на прояви на безразсъдство като тази да шофираш под въздействието на алкохол или наркотици. А преди няколко седмици Константин пръв се включи в шегите на Диона като част от реакцията й, след като бе хваната да шофира под въздействието на наркотици. След положителният полеви тест, певицата даде кръвна проба, която после се разчу, че потвърдила първоначалния резултат. Въпреки острата обществена реакция, Диона реши да се шегува със случая, което после обясни като защитна реакция. Присъединяването на Коцето пък към шегите й бе изтълкувано като подкрепа. Явно не е такава, защото в интервюто си за „Събуди се” певецът заклейми подобни постъпки. „Най-голямата простащина е да се напиеш, дрогираш и да караш кола”, заяви Коцето. На него не му се е случвало и нямало как да му се случи.хотарена

Публикувана на
25 Март 2024 година