Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 5440 пъти

Овен
Днес напрежението спада, намират се точните думи и отношенията се напасват. Всеки трябва да направи своя компромис, своята стъпка и отстъпка, за да има мир и любов и да се свърши належащата работа. Усмиряват се и политическите битки. Днес нейно величество Висшата Необходимост да се случи това или онова е арбитърът между доброто и злото, тя командва парада на всички нива.
Телец
Ситуацията в този ден изисква премерени и умерени действия. Всичко да се дозира. Не отивайте в крайности, търсете баланса в отношения и връзки, не прекалявайте с хапването и пийването. И ако смятате да направите важна крачка, оставете място и намерете начин и другият да направи своята. Днес крясъците разболяват и вредят повече от друг път. Решете всичко в честен диалог.
Близнаци
Сменете тона и от атака минете в преговори. Денят се управлява от законите на дипломацията, с всеки може да се разберете. Проучете характера и навиците на опонентите си и насочете силите си към болезнените точки в живота им. С такт и разбиране може да спечелите и най-големите си врагове или поне да парирате личната им агресия. Вечерта чакайте изгодно предложение и покана.
Рак
Днес и за родените около 10-и юли ще има кризи и проблеми. Съветът е да балансирате отношенията, да водите умерена и разбираща нуждите на другите политика. Не влизайте в единоборства, постарайте се да изгладите всеки конфликт или да го туширате в зародиш. Ден на човешката душа, интуицията ще ви подскаже как да постъпите в една напрегната ситуация на избор.
Лъв
Днес с всеки може да се разберете и да разделите неделимото преди. Влизаме си в положението един на друг, постигаме примирие или разбирателство по спорните въпроси. Ще се разберете лесно и по отношение на работните проекти и договори. Добре е да се подписват споразумения удовлетворяващи и двете страни. Стиснете си ръцете с взаимно изгодна сделка.
Дева
Ден на хармония между астралното и физическото ни тяло. Водете преговори, постарайте се да изясните отношенията си както на работното място, така и в любовта и гледайте да не смесвате едното с другото. Добре е да се обсъждат и новите клаузи по договорите и всеки да представи искания и претенции. До края на деня може да постигнете важно споразумение и да сключите изгодна сделка.
Везни
Символ на деня е умереността, която е основно качество на Везните. Печелите с усет към нуждите и делата на другите и провеждате балансирана политика в работата и деловите отношения. Ако с някого сте се дистанцирали, сега е момента да му се обадите и да подновите нужния ви контакт. Ще намерите точните думи и верния подход във всяка ситуация. Крясъците и виковете днес разболяват.
Скорпион
Днес ще се преговаря на равностойни нива и позиции. Уредете си среща с тези, с които искате да живеете, да работите или да спечелите за личната си кауза. С някакво шесто чувство ще доловите кои са своите хора, с кого може да имате перфектни контакти и връзки. Символ на деня е богинята на човешката душа Психея. Като добър психолог ще намерите вратичката към всяко затворено сърце.
Стрелец
Природата се стреми към баланс и хармония, в опита да задържи статуквото на пълнолунието. Постарайте се и вие да се синхронизирате с нея и поддържайте добрия тон в отношенията. Скандалите разболяват и се отразяват негативно на всички. Не планирайте агресивни действия или обяснения, не се дръжте ултимативно, опитайте да разберете другата гледна точка и да направите компромис.
Козирог
Всяко отиване в крайности днес ще ви вкарва в източваща силите и ресурсите ви програма. Скандалите и крясъците разболяват и вредят повече от друг път. Символ на деня е умереността и хармонията. Действайте балансирано, смирете претенциите и исканията и се усмихнете на този, който ви създава проблеми. Ден на човешката душа, има начин да се разберете и да си простите.
Водолей
Днес и утре са най-хубавите дни в този месец за сключване на договори и брак, за годежи и предложения. В този ден може да разрешите всеки спор и да си стиснете ръцете с взаимно изгодни предложения и решения. Ще сключите успешна сделка и ще разделите неделимото преди. Водете преговори, опитайте да се разберете с тези, с които имате конфликт, но бъдете умерени в исканията си.
Риби
Ден за тихи семейни дела и занимания в по-тесен кръг с най-любимите ви и близки хора. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Благоприятен момент за предложения и годежи, но сексът да се остави за утре. Разделете каквото има да се дели, разпределете роли и отговорности и не навлизайте с агресия в чужда територия на работа и влияние. Кръвта се обновява, мислите ни също.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Март 2024 година