Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 4700 пъти

Овен
Ден на балансираната политика. Внимавайте с дозировката на думи, действия, отношения и лекарства. Не преминавайте установените граници и не изпробвайте нови ходове или нови лекарства. Спазвайте точно рецептата и инструкциите, които са ви дали. Днес личното творчество, личното мнение и намесата в живота на другите са изкушенията, за които ще се плаща с лихвите.
Телец
Късметът ви действа до обед, след това с навлизането на Луната в знака на опозицията ви Скорпиона ще срещате активно противопоставяне и натиск, разходите ще се увеличат и за всичко ще плащате по-скъпо. Моментът не е подходящ за водене на дела, особено по отношение на имотни и наследствени делби. Чувството за мярка да не ви напуска, не искайте много от живота и от другите.
Близнаци
Ден на виното и камбаната, ще се случват събития, за които ще почерпите. Важното е във всеки момент да се контролирате и да владеете положението. Всяко отиване в крайности е вредно и може да попречи на реализирането на личните ви инициативи. Бъдете готови с резервни варианти, ако нещата не ви се получат от първия път или попаднете пред стена от неразбиране и забрани.
Рак
Очертава се трудно начало на деня за родените в третата декада. Към обед вече излизате от проблемната зона, намирате нужния подход и хората, които да ви подкрепят в предстоящите инициативи. Планирайте за вечерта среща в приятна компания. Активността ви нараства, Луната навлиза в хармоничния ви Скорпион и задвижва перфектни аспекти с планетите от Риби. До петък доминирате.
Лъв
Важното уредете сутринта, не изпускайте момента за преговори и не насрочвайте за следобед отговорни срещи. Навлизате в рисков период с навлизането на Луната в конфликтния ви Скорпион. Приберете се навреме, не правете нарушения, спазвайте правилата. Отиването в крайности ще създаде проблем. И сексът е причина за нападки, може да ви спретнат компромат.
Дева
Денят е добър за партньорски предложения, за годежи и сключване на брак. Ще имате повод да почерпите и да зарадвате някого, а и вас може да зарадват с нещо приятно и дългоочаквано. Проблемите ще дойдат ако се загуби чувството за мярка и се отиде в крайности. Внимавайте с алкохола и стимулантите, не правете нищо на всяка цена. Късметът идва от добре обмислените дела.
Везни
Към обед Луната е в конфликт с Плутон. Лесно бъркаме силата с насилието. Бъдете максимално дипломатични в отношенията с другите. Може да изживеете радостни моменти, след които някой ще постави неприемливи за другия искания. Страсти и амбиции ескалират и нажежават обстановката. Но това е и денят на висшата любов, в който някой ще предложи брак, а другият ще приеме. Опитайте.
Скорпион
Денят е чудесен за нови и важни начинания. Към обед Луната навлиза в Скорпион и сключва перфектен аспект с Марс от Риби. Участвайте в преговори, поставете условията си, но не бъдете максималисти. Изискването в този ден е да не се прекалява и да не се преминават установените граници в отношенията с околните. Може да се разкрепостите и да се повеселите, но с мярка.
Стрелец
Денят носи вести и съобщения, за които някой ще почерпи, а друг ще си поплаче, но и в двата случая ще се финализира дългия процес на очакване нещо да се случи и получи. Благодарете за всичко, което ви се случва, то ще промени живота ви към по-добро и ще помогне да излезете на светло. Ден на висшата любов, направете предложение на любимия и чакайте такова.
Козирог
До обед опипвайте почвата, направете проучвания в нужната посока, но не започвайте нищо важно. От обед пътят пред вас се разчиства, идват изгодни предложения, а за вечерта може да получите неочаквана възможност и покана за мероприятие, което ще е важно за бъдещето ви. Отпуснете си душата, изживейте хубави и щастливи моменти, без да изпускате контрола в ситуацията.
Водолей
Действайте премерено и късметът ще ви следва. Към обед Луната навлиза в Скорпион. Може да изпаднете под различни влияния, но най опасното е да объркате дозировките на лекарства и отношения. В такъв момент алкохолът е лош съветник. Вечерта нещо отровно се промъква във връзките ви. Днес и утре може да объркате секса с любовта и да попаднете на грешния партньор.
Риби
Към обед Луната навлиза в Скорпион и изпраща стимулиращи сигнали към Рака и Рибите. Пътувайте, гостувайте, изживейте някакво приключение, организирайте чествания, включете се в публични и светски прояви. Важното е да се контролирате във всеки момент и да не взимате прибързани решения, но любимият ви вече е взел своето решение и е на път да ви предложи брак.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Март 2024 година