Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

„Карибски пирати“ без Джони Деп

Продуцентът Джери Брукхаймър обяви планове за рестартиране на франчайза на Карибските пирати. Джони Деп и Марго Роби обаче няма да участват в снимките на филма.

Известно е, че Брукхаймър не разкрива точното време на началото на производството. Той планира да рестартира поредицата „Карибски пирати“ с нов актьорски състав, за да направи „по-лесно да се съберем на снимачната площадка и да не се налага да чакаме определени изпълнители“.
Между другото, въпросът за участието на Джони Деп в новите части на „Карибски пирати“ беше поставен под въпрос след началото на дългата и много неприятна съдебна битка на актьора с бившата му съпруга Амбър Хърд.
Тя го обвини в малтретиране и домашно насилие. Последваха дълги съдебни дела, а Деп приключи с филмовата си кариера. Звездата бе откъснат от няколко поредици, в които участва и първият голям проект се оказа направен в Европа. Актьорът участва във филма „Жан дю Бари: Фаворитката на краля“ с Джони Деп и Майуен льо Беско.Продукцията бе показана в Кан, където присъства и Деп, който заяви, че никога не се е махал от киното, а по-скоро процесът е бил обратен.
След скандалните дела кариерата в киното на Амбър Хърд също затихна. Участието ѝ във втората част на „Аквамен“ беше силно ограничено.
Преди месец излезе информация, че Disney обмисля да върне актьора във франчайза, но не като главен герой, а като второстепенен. Тогава излезе информация, че главният герой ще е хаитянка.
Джони Деп имаше изключителен принос за успеха на франчайза. Той получи номинация за „Оскар“ за изиграването на пирата Джак Спароу. за първата част „Карибски пирати: Проклятието на черната перла“ от 2003 г.tialoto.bg

Публикувана на
27 Март 2024 година